HÍREK

A két gólszerző értékelt

2016-08-29

A két gólszerző értékelt

Szerencsi Miklós és Lustyik Levente beszélt a 2-0-ra mengnyert, NB III-as mérkőzésről, és a harmadosztályról.

Szerencsi Miklós az előző szezonban még az U19-es csapatot erősítette, 24 mérkőzésen lépett pályára és öt találatot jegyzett. Ebben az idényben pedig Pölöskei Gábor csapatát erősíti, mind a négy bajnoki mérkőzésen szerepelt, és két gólt szerzett, először az ESMTK kapuját vette be, majd a Tiszaújváros hálójába is betalált. A fiatal támadótól kértünk rövid értékelést a mérkőzésről, játékáról, és a harmadosztályról:  Hajtós mérkőzésen vagyunk túl, kemény ellenfél volt a Tiszaújváros, nagyon nehéz dolgunk volt, hogy megbontsuk őket, azonban jobban koncentráltunk, és meg tudtuk szerezni a győzelmet. Sokat futottam, ennek ellenére nem tudtam sokszor helyzetbe kerülni, de amikor oda jutottam, akkor sikerült kihasználni a lehetőséget, jókor voltam jó helyen, és ismét gólt tudtam szerezni. Fizikailag sokkal nehezebb, hogy nem a saját korosztályomban játszom, a felnőttben az U19-es szinthez sokkal erősebb.

A második találatot a nemrég szerződést hosszabbító Lustyik Levente szerezte. Az előző szezonban az U17-es csapatban 11 mérkőzésen lépett pályára, és három találatot szerzett, az U19-es csapatban pedig 16 mérkőzésen egy gólt lőtt a belső középpályás, akitől szintén rövid értékelést kértünk: – Nagyon örülök, hogy meghosszabbíthattam a szerződésem a klubbal, és hogy sikerült az első gólomat is megszerezni. Megkaptam a játéklehetőséget, és tudtam élni vele. Sokkal érettebb, gyorsabb és keményebb a meccs, az ellenfelek többször a durvaság határát súrolják, párharcokra kényszerítenek, de felvesszük velük a versenyt.

Az első felnőtt bajnoki találatát jegyző játékos azt is elmondta, miért volt különleges számára ez a gól: – Edzések után rendszeresen nyújtunk, és ez nekem nem szokott jól menni, mindig piszkálnak a többiek, hogy nagyon merev vagyok. Ma viszont nem volt ez igaz, a gólnál úgy érzem, sikerült elég magasra felérnem, hogy belőhessem a labdát.

[image]

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman