HÍREK

Kölcsönfigyelő: Felemás hétvégét zártak játékosaink (Videó)

2021-05-10

Kölcsönfigyelő: Felemás hétvégét zártak játékosaink (Videó)

Rovatunkban összegeztük a kölcsönjátékosok teljesítményét. A szezon során végig figyelemmel követjük majd az élvonalba, NB II-be és NB III-ba kölcsönadott labdarúgóink sorsát.

Budafoki MTE:
Bese Balázs kispados volt az OTP Bank Liga utolsó fordulójában, melyen csapata 5-0-ra kikapott a Puskás Akadémia FC vendégeként.

Dorogi FC:
Szerencsi Miklós a 78. percben lépett pályára az FC Ajka ellen. Becserélése után sem tudott csapata egyenlíteni, így 1-0-ra kikapott. Zuigeber Ákos eltiltását tölti.

A teljes mérkőzés:

Szentlőrinc SE:
Nagy Barnabás kezdőként 86 percet játszott a DVSC ellen, és akár gólpasszt is adhatott volna, de a 39. percben csapattársa mellé fejelte a jobb oldali szögletét. Törőcsik Péter végig a pályán volt, a 40. percben volt egy 17 méteres lövése, melyet a kapus védett. Kapronczai Gergely a hajrában Nagyot váltotta. Babinszky Bence nem került keretbe.

 

Szeged-Csanád Grosics Akadémia:
Varga Bence ezúttal is hiányzott sérülés miatt a szegedi csapatból, akik 1-0-ra nyertek Győrben.

Kolorcity Kazincbarcika SC:
Kovács Máté a szünetben állt be a Gyirmót FC Győr ellen. Középpályásunk jól játszott, volt egy lövése és egy remek passza is, melyet csapattársa nem tudott gólra váltani. A borsodiak 2-1-re elveszítették a mérkőzést, mellyel kiestek.

Kaposvári Rákóczi FC:
Bidzilya Anton nem került keretbe a Soroksár SC ellen. A somogyiak 3-0-ra veszítettek, mellyel búcsúztak a másodosztálytól.

WKW ETO FC Győr:
Szuhodovszki Soma sérülés miatt nem lépett pályára a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen (0-1).

Gyirmót FC Győr:
Lustyik Levente kispados volt a Kolorcity Kazincbarcika ellen (2-1).

Iváncsa KSE:
Tóth Zoltán végigjátszotta az FC Dabas elleni mérkőzést (2-2), melynek 62. percében 20 méteres lövése utat tálalt a vendégek kapujába.

Fotó: bama.hu/Laufer László

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman