HÍREK

Visszavághat a bajnoki vereségért az MTK a Ligakupában

2014-12-02

Visszavághat a bajnoki vereségért az MTK a Ligakupában

Ligakupa nyolcaddöntő első mérkőzést rendeznek kedden, Pakson az MTK Budapest vendégszereplésével. Pikánsnak ígérkezik a párosítás, hiszen kevés bajnoki vereségének egyikét, éppen a Tolna megyeében az MVM Paks csapat otthonában szenvedte el a kék-fehér gárda.

A 2014/15 ös bajnoki szezon idáig remekül alakul az MTK Budapest labdarúgói számára. A kék-fehér alakulat magabiztos, hétpontos előnnyel őrzi második helyét a tabellán és még a listavezető Videoton mögötti hátránya sem tűnik ledolgozhatatlannak, akkor sem, ha egyelőre a vezetők és a játékosok is inkább hátrafelé nézelődnek a pontvadászatban, mint előre.

A bajnokság mellett a Ligakupa szereplés sem mellékes az MTK számára, hiszen a sorozat remek lehetőséget kínál a fiatal és kevesebb játéklehetőséghez jutó labdarúgók számára, hogy bizonyítsák rátermettségüket Garami József vezetőedzőnek. A csoportmérkőzések ennek megfelelően alakultak, hiszen a fővárosi tizenegy, öt győzelem mellett mindössze egyetlen vereséget szedett össze, így szép teljesítménnyel nyerte meg csoportját a Dunaújvárost, a Mezőkövesdet és a Balmazújvárost is maga mögé utasítva.

Most következhet tehát a nyolcaddöntő párharc első mérkőzése, mely 13:00 órakor kezdődik a paksi stadion műfüves játékterén. Az összecsapáson a tervek szerint az alábbi összeállításban lép pályára a csapat:

MTK Budapest: Groppioni - Nagy, Poór, Kálnoki-Kis, Deutsch - Thiam, Halmai, Hajdú - Bese, Sergio, Hrepka.

Csere: Abu, Talabér, Schrammel, Ikonomu, Gera, Szántó

Az mtk.hu oldalon szurkolóink természetesen élőben követhetik majd a mérkőzés alakulását.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman