HÍREK

Többen a forduló válogatottjában

2020-12-22

Többen a forduló válogatottjában

A Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu-n is két-két játékosunk került be a hétvége csapatába.

Hiányzókkal sújtott csapatunk a Paksi FC hazai legyőzésével zárta őszi szereplését az OTP Bank Ligában, amellyel felléptünk a dobogóra. A 3-1-s siker alkalmával nyújtott teljesítmény a szaklapok figyelmét sem kerülte, a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu által megválasztott forduló válogatottjába több játékosunk is bekerült.

A sportnapilapnál Tiago Ferreira és Srdjan Dimitrov is bekerült a hét csapatába egyaránt 7-es osztályzattal.

A csakfoci.hu szerint szintén két játékosunk nyújtott olyan teljesítményt, mellyel helyet követelt magának a forduló válogatottjában. Dimitrov a futballhonlapnál is a csapat tagja lett, mellette a védelmünkből Sebastián Herrera került még be az együttesbe, míg a hét csapatának edzője megbízott vezetőedzőnk, Farkas Attila lett. Íme, a róluk írt jellemzések.

Sebastián Herrera (MTK Budapest)

Kissé idegen poszton, ezúttal bal oldali belső védőként játszott a rengeteg hiányzó miatt, de itt sem okozott csalódást, jól megoldotta feladatát védőként és többször a támadójátékban is segített.

Srdjan Dimitrov (MTK Budapest)

Csapata egyik legjobbja volt. A 74. percben az ő góljával szerzett vezetést az MTK, majd öt perccel később nagyszerű gólpasszt adott Prossernek. A szerb középpályás az egész mérkőzés alatt nagy mezőnymunkát végzett, nagyban hozzájárulva ezzel a három pont megszerzéséhez.

A forduló edzője: Farkas Attila (MTK Budapest)

Michael Boris vezetőedző pozitív koronavírustesztje miatt ezúttal is Farkas Attila asszisztensedző dirigált az oldalvonal mellett, akinek nem volt egyszerű dolga, hiszen nemcsak Boris, hanem a szakmai stáb több tagja is hiányzott a kispadról – ezért a védő, Pintér Ádám is besegített -, valamint a csapat is tartalékos volt, összesen 14 játékos nem volt bevethető. A kék-fehérek ezúttal is sok lehetőséget adtak a fiataloknak, a kezdőben kapott helyet a 17 éves Biben, a 18 éves Kata, a 20 éves Schön, csereként pedig beállt a 18 éves Osei és a 20 éves Mezei is. és Az MTK a Paks elleni három pontjával újoncként a 3. helyen zárta az őszi szezont, ami az egész szakmai stáb dicsérete is.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman