HÍREK

Tiszafüredi VSE - MTK Budapest II 1-1 (1-1)

2017-08-13

Tiszafüredi VSE - MTK Budapest II 1-1 (1-1)

Vezéráldozatokkal járt a friss feljutó elleni pontszerzés.

Tiszafüredi VSE - MTK Budapest II 1-1 (1-1)

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Tiszafüredi VSE: Gerhát - Vincze, Szövetes, Bogár, Tóth T., Papp, Székely, Pesti, Boros, Sebe, Gerhát.

Csere: Bogár helyett Benedek (71. perc), Pesti helyett Bozsó (84. perc).

Sárga lap: Papp (25. perc), Pesti (44. perc), Bogár (68. perc).

Gólszerző: Boros (4. perc).

MTK Budapest II: Demjén - Nagy M., Nagy Zs., Sziklási, Forgács - Szabó Á., Palincsár - Schrammel, Szuhodovszki, Szabó D. - Szerencsi.

Csere: Szabó D. helyett Tóth (41. perc), Palincsár helyett Varjú (73. perc), Schrammel helyett Lamperth (76. perc).

Sárga lap: Szabó Á. (45. perc).

Gólszerző: Nagy Zsombor (47. perc).

Borús időben fogadta a frissen feljutott Tiszafüredi VSE Pölöskei Gábor csapatát. A pálya tipikus harmadosztályú, mély, dombos, göröngyös, de ezt a játékosok nagy része már megszokhatta, nekik nem volt meglepetés. A mérkőzést a mieink kezdték, de az rémálomba illő volt.

A 4. percben megingott a védelem, Boros a kapura tört, Demjén pedig verve volt, nem volt esélye védeni (1-0).

A kezdeti megingást követően ébredezett a csapat, előbb Szerencsi Miklós, majd Forgács Péter lövése jelezte, nincs vége a mérkőzésnek. Majd elszabadultak az indulatok, a 24. percben Szerencsi szólalkozott össze az őt védő két méteres védővel, aki pillanatokkal később lefejelte a kék-fehérek csatárát, a játékvezető azonban – bár tisztán látta – nem ítélt még szabadrúgást sem.

A 41. percben Szabó Dominik maradt lent a gyepen, a szélső az eszméletét is elvesztette pillanatokra, később azt mondta, nem emlékszik semmire az esetből. Pozitív viszont, hogy a mérkőzést követően magánál volt, sőt már a pályáról is saját lábán jött le. Ám hiába folytatta volna a mérkőzést, az edzői stáb nem engedte azt.

A félidő végén érkezett az egyenlítés. Oldalról jött a szabadrúgás, Szuhodovszki megcsúsztatta, Nagy Zsombor pedig védő nélkül maradt, és hidegvérrel bombázott a kapuba (1-1).

A második félidő nem volt annyira eseménydús, mint az első, azonban az agresszív hazai játék folytatódott. Palincsár kapott rúgást a lábára, és ő sem tudta folytatni a mérkőzést, második kényszerű cseréjét is végre kellett hajtania Pölöskei Gábornak. Három perccel később pedig Schrammel lábára esett rá ellenfele, a több poszton bevethető játékos nem tudott lábra állni, ezért helyette Lamperthnek kellett folytatnia a találkozót.

A hajrá jobban sikerült a kék-fehéreknek, de csapatunk nem tudott újabb gólt szerezni, így döntetlennel ért véget a mérkőzés. A szezonnyitót Pölöskei Gábor értékelte: – Keserű igazság, de csak annyit tudok mondani, üdv a felnőtt futballban. Három kényszerű cserét kellett meghúzni, kemény, helyenként durva volt a mérkőzés. Ennek ellenére helyt álltak a fiatalok, közelebb álltunk a győzelemhez, mint a hazaiak. Meg kell becsülni az egy pontot is.

A vezetőedzőt kérdeztük a sérültekről is: – Szabó Dominiknak kiestek az ütközés utáni pillanatok, őt agyrázkódás gyanújával el kell küldenünk vizsgálatra. Schrami lábára ráesett az ellenfél ütközés után, nem bír ráállni, meg kell röntgeneztetni. Palincsár kemény rúgást kapott, a térdét fájlalta, remélhetőleg nem lesz komoly a sérülése.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman