HÍREK

Retró. Ezt olvasta már? Horváth Zsolt: Jól választottam

2015-02-20

Retró. Ezt olvasta már? Horváth Zsolt: Jól választottam

Bár nehezen indult budapesti karrierje, támadónk nem bánta meg, hogy egy éve az MTK mellett döntött. Dr. Horváth Zsolt, 2014. június 23-án nyilatkozott honlapunknak

Bár nehezen indult budapesti karrierje, támadónk nem bánta meg, hogy az MTK-t választotta.

– Nagyon sajnáltam, hogy ősszel nem tudtam játszani, de akkor sem aggódtam a csapatért, amikor láthatóan csúsztunk lefelé a tabellán. – mondta honlapunknak Horváth Zsolt. – Azt gondoltam, hogy fiatal, jó társaság a miénk, és csak összerázódásra van szüksége. Ez és néhány új igazolás meg is hozta a fordulatot.

– Összerázódni viszont elsősorban a sikerek által lehet.

– Így van, és ez tavasszal be is következett. Igaz, nehezen indult a szezon, de éreztem, hogy kis szerencsével beindulhat a szekér. Jött a Ferencváros, majd a Debrecen elleni találkozó, élcsapatokat sikerült legyőznünk, és ez kellő lökést adott a folytatásra. Az igazi fordulatot azonban szerintem a Paks elleni összecsapás hozta: gyorsan megszereztük a vezetést, és a csapat minden erénye megmutatkozott.

– Számodra is emlékezetes volt ez a meccs, két gólpasszt adtál.

– Úgy érzem, jól ment a játék ezen a találkozón, és a nagyon fontos mérkőzéseken, amikor igazán kellett, jó teljesítményt nyújtottam. Sérülésem miatt ősszel sajnos nem tudtam játszani, nagyon vártam a lehetőséget, és örülök, hogy sikerült élni ezzel.

– A teljes támadósor sokkal jobban teljesített tavasszal. Melyek voltak a legfőbb okok?

– Torghelle Sanyi szerződtetése nagy fegyvertény, rendre kiválóan futballozott, és ha esetleg nem is ment neki úgy a játék, a jelenlétével is rengeteget segített. Én is túl voltam a sérülésen, és összeállt a csapat, mely hatékonyan, eredményesen tudott teljesíteni.  

– Tavaly nyáron érkeztél az MTK-hoz. Ugye nem bántad meg, hogy a Hidegkuti Nándor Stadionba szerződtél? 

– Most, egy év után mérleget vonva azt hiszem, jó döntést hoztam. Persze ennél rosszabbul nem is kezdődhetett volna, hiszen fél évre kidőltem a sorból, utána azonban érzésem szerint olyan teljesítményt tudtam nyújtani, ami sokat javított az összképen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman