HÍREK

Diósgyőri VTK - MTK Budapest 1-0 (1-0) OTP Bank Liga, 30. forduló (GALÉRIA)

2015-05-31

Diósgyőri VTK - MTK Budapest 1-0 (1-0) OTP Bank Liga, 30. forduló (GALÉRIA)

Az érdekes, sőt szokatlan összeállítású csapat, az önbecsülését megőrizte, a három pontot nem szerezte meg. Örüljünk a bronzéremnek! Személyi döntések a jövő héten várhatóak.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Diósgyőri VTK - MTK Budapest 1-0 (1-0)

Vezette: Oláh (Viszokai, Horváth – Andó-Szabó, Pintér)

Gólszerző: Bacsa (18.perc)

Diósgyőri VTK: Antal – Okuka, Alves, Németh, Nemes – Koman, Kim – Gosztonyi, Bognár, Bacsa – Grumics.
Csere: Gosztonyi helyett Takács, Kim Ho-Jung helyett Egerszegi (73.), Grumics helyett Boros (76.)
Vezetőedző: Vitelki Zoltán

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Vass, Vadnai, Hajdú – Thiam, Kanta, Vogyicska – Horváth, Cseke, Gera. 
Csere: Cseke helyett Schrammel a szünetben, Gera helyett Szatmári (77.), Vogyicska helyett Halmai (85.)
Szakmai igazgató: Garami József

Vitelki Zoltán, A DVTK vezetőedzője a mérkőzés előtt: – Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, szeretnénk sikeresen befejezni a szezont és győzelemmel búcsúzni a várhatóan szép számban kilátogató szurkolóktól. Az MTK jó erőkből áll, egész évben kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak, nem lesz könnyű dolgunk. Gratulálok a harmadik helyükhöz és, sok sikert kívánok nekik az Európa-liga selejtezőjében.

Garami József, az MTK Budapest szakmai igazgatója a mérkőzés előtt: – A kollegának sem lesz búcsúmeccs, de én sem tekintem annak, mert nem távozom a futballtól. Tíz játékos hiányzik a keretből, ez soknak tűnik. Így viszont mások kapnak lehetőséget, akik bizonyíthatnak.

18. perc: Kavarodás után először még Hegedüs hárított, de újra visszakerült a labda a kapu elé, és Bacsa három méterről jobbal a kapuba passzolta azt. 1-0

A gólszerző, Bacsa Patrik a szünetben: – Az történik a pályán, amit szeretnénk. Kellene még egy gól a győzelemhez. Fontos, miként oldjuk meg az utolsó passzokat. Ezen kell javítani, és akkor megnyerjük a mérkőzést.

Domonyai László, az MTK Klubigazgatója a szünetben: – Kedden ülünk le Józsi bácsival, eddig minden évben ő döntötte el hosszabbít-e. Elképzelhető, hogy lesz még kedve edzősködni. László Csaba az egyik jelöltünk, ha mégsem hosszabbít. Büszke vagyok az évünkre! Szeretnénk továbbra is kincseket felfedezni oldalágról és az Akadémiáról. Nagyon erős bajnoksága lesz ősztől a magyar futballnak. Első lépésként a felsőházba kell kerülni! A következő öt évben, szeretnénk háromszor dobogón végezni, és bajnokok lenni. Komolyan vesszük az európai kupaszereplést.

[image]

Garami József a meccs után: – Az első húsz percben megnyomott minket a DVTK. Voltak pozitív dolgok a játékunkban, de veszélyesebb volt a hazai csapat, mert a támadásaink nem fejeztük be jól. A fiatalok teljesítményével meg vagyok elégedve, különösen Vogyicska tetszett, bár nem bírta végig, de a többiek is hasznos tagjai lehetnek később a csapatnak. A bajnokság végére elfogytunk, alig maradt játékosunk, ráadásul két eltiltottunk is volt. Támadásban is alig volt emberem, sok a sérült is, így a kényszer vezette az összeállítást, de ez nem baj, mert többen lehetőséghez jutottak, így kiderülhetett, hogy kire lehet számítani a jövőben. Most nem bánom, hogy vége a bajnokságnak, arra pedig büszke vagyok, hogy bronzérmet szereztünk.

Vitelki Zoltán, a meccs után: – Masszív játékkal, bár sok hibával játszottunk. Mindenki kitette a lelkét, annak ellenére is, hogy igazi tétje nem volt a meccsnek. Köszönöm segítőinknek a támogatást! 15 pontból 13-at megszereztünk, hiányzik a kettő. Szerettem volna, ha kollégáim is itt ülnek mellettem a sajtótájékoztatón, így teljes a kép. Velük, a játékosokkal és a szurkolókkal együtt értük el az eredményt. Mindenkinek köszönöm az elmúlt öt hetet. Látjuk, hogy a csapat felfelé halad és a szurkolók is egyre nagyobb számban álltak mögénk.Korrektek voltak a játékosok, sok sikert kívánok nekik és az új edzőnek! Nekem csapat kell!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-08-03 19:45 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman