HÍREK

OTP Bank Liga 26. forduló: MTK Budapest - Kecskeméti TE - 2015. május 2. 16:00

2015-04-28

OTP Bank Liga 26. forduló: MTK Budapest - Kecskeméti TE - 2015. május 2. 16:00

JEGYVÁSÁRLÁSI ÉS BELÉPTETÉSI INFORMÁCIÓK AZ MTK BUDAPEST – KECSKEMÉTI TE OTP BANK LIGA LABDARÚGÓ-MÉRKŐZÉSSEL KAPCSOLATBAN

Az MTK Budapest – Kecskeméti TE találkozóra, a 2015. május 2-án, szombaton 16 óra 00 perckor kezdődő OTP Bank Liga labdarúgó-mérkőzésre – a hatályos jogszabályok szerint – csak névre szóló jeggyel lehet belépni a Bozsik Stadionba és csak szurkolói kártyával lehet jegyet vásárolni. 

A stadion címe: 1194 Budapest, XIX.ker., Puskás Ferenc u. 1-3.

Az MTK Budapest és a Kecskeméti TE szurkolói, 2015. április 24-től folyamatosan az Interneten – meccsjegy.mlsz.hu – és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket.

Az Internetes jegyvásárláskor is meg kell adni a szurkolói kártya számát. Kérjük a szurkolókat, nyomtassák ki a jegyet és e kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Aki nem nyomtatja ki a jegyét, azt nem áll módunkban beengedi a stadionba.

A mérkőzésre a helyszínen elővételben nem árulunk jegyeket. Elővételes jegyértékesítés csak az Interneten és a jegyirodákban lehetséges.

A KECSKEMÉTI TE szurkolói elővételben a

–   meccsjegy.mlsz.hu Internetes felületen

 – Kunság Tours jegyirodában vásárolhatják meg jegyeiket a mérkőzésre. (6000 Kecskemét, Kéttemplom köz 5. (térkép). (Hétfőtől péntekig, 09:00 – 18:00 óráig)

A szurkolók a mérkőzés napján, a helyszínen – a Bozsik Stadionban – is megválthatják jegyeiket. Május 2-án, szombaton a jegypénztárak 14:00-kor nyitnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben! Akik nem így tesznek, azok számítsanak arra, hogy a pénztáraknál hosszú sorok alakulhatnak ki, és akár az első félidőről is lemaradhatnak.

Kérjük a szurkolókat, hogy a helyszíni jegyvásárláshoz hozzanak magukkal személyazonosításra alkalmas dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, stb.)! Kérjük, hogy a jegyvásárláskor a jegyen ellenőrizzék adataik helyességét! A mérkőzésre történő beléptetés során a rendezők jogosultak meggyőződni a jegyen szereplő adatok hitelességéről. A beléptetés zökkenőmentes lebonyolításához is szükséges a személyazonosításra alkalmas dokumentum. A stadionba kizárólag az érvényes, saját névre szóló jeggyel rendelkező szurkolókat engedik be.

Kérjük a kiskorú nézőket, akik még nem rendelkeznek személyi igazolvánnyal, hozzák magukkal a diákigazolványukat a jegykiállítás megkönnyítése érdekében!

A 2011. évi. CIV. törvény 16.§ (Stv. 72. §), 2) „c” pontja) szerint a beléptetéskor a rendező a belépőjegy, a bérlet birtokosának személyazonosságát ellenőrzi, és személyes adatait egybeveti a belépőjegy, a bérlet vagy a klubkártya adataival.

Névre szóló belépőjegyeket kell mindenki – köztük a sajtó képviselői és az MLSZ-kártyák tulajdonosai – számára kiállítani, ezért kérjük a média munkatársait is, hogy az mtkbudapest.hu weboldalon, az akkreditációs felületen jelezzék részvételi szándékukat!

A stadionba való bejutást a beléptető rendszer alkalmazása, valamint a rendőrségi felvezetés lassíthatja, ezért kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük a szurkolókat, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

 

 

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman