HÍREK

Grgics aláírt, Horváth elment

2015-06-16

Grgics aláírt, Horváth elment

Belső védőt igazolt az MTK Budapest labdarúgócsapata. A horvát Mato Grgics aláírta szerződését. dr. Horváth Zsolttal szerződést bontott a klub.

A horvát bajnokságban szereplő NK Slaven Belupo Kapronca együttesétől érkezik a 27 éves, horvát nemzetiségű hátvéd. Mato Grgics, Kotorban született, és az NK Kutjevóban kezdett focizni, majd még ifiként került a Hrvatski Dragovoljachoz, ahol megkezdte felnőtt pályafutását. Rövid ideig az NK Rudeš játékosa volt, majd 2011-ben igazolt a kaproncai Slaven Belupo együtteséhez – itt csapatkapitány volt –, ahonnan az MTK Budapesthez vezetett az útja. A jobblábas 184 cm magas játékos a 2014/15-ös szezonban 33 mérkőzésen 2.881 percet játszott a horvát első osztályban és két gólt lőtt. A belső védő átesett a magyarországi orvosi vizsgálatokon és aláírta szerződését.

Hír még a csapat háza tájáról, hogy dr. Horváth Zsolttal szerződést bontott az MTK Budapest. A 27 éves, 187 cm magas csatár 2013-ban Pécsről került az MTK-ba. Első „kék-fehér” szezonjában 15 mérkőzésen három gólt szerzett, míg a most befejeződött idényben, 28 meccsen négyszer volt eredményes.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman