HÍREK

Íme, az új játékosok és mezek (GALÉRIA)

2015-06-30

Íme, az új játékosok és mezek (GALÉRIA)

A klubigazgató, a vezetőedző, az öt új szerzemény és az egyik kapus vett részt azon a sajtótájékoztatón, melyen bemutatta be a klub a mezeket, melyeket az Európa-ligában használ.

Domonyai László, klubigazgató elmondta, hogy sikeres edzőtáborozáson van túl a csapat és készen áll a megmérettetésekre. Kiemelte, hogy évek óta nem fordult elő, hogy öt új játékost igazoljon a klub, ahogy az sem, hogy nemzetközi kupában szerepelhessen. Beszámolt arról is, hogy az MTK Budapest a Szusza Ferenc Stadiont bérelte ki az El-mérkőzésekre, hogy méltó körülményeket teremtsen a megmérettetésnek és a szurkolóknak.

Bemutatta azokat a játékosokat, akik most kezdték meg a felkészülést az új szakmai stábbal.

Varga Szabolcs (11-es mezben játszik), Myke Bouard Ramos (7), Szatmári Lóránd (10) és Mato Grgics (5) egybehangzóan jelentették ki, hogy fekszik nekik az MTK stílusa. Egyenként is megerősítették, hogy senkinek nincs bérelt helye a kezdő tizenegyben, így mindannyian készen állnak arra, hogy harcoljanak a pozíciójukért.

A tájékoztató keretében jelentették be, hogy a Marek Střeštík, június 30-tól az MTK Budapest labdarúgója. A magyar állampolgárságú játékos a 15-ös mezt kapta. 

A kapus, Hegedüs Lajos (1) szerint tökéletesen feltérképezték az Európa-liga ellenfelet, és még a mérkőzésig hátralévő időben is sokat foglalkoznak az FK Vojvodinával, annak érdekében, hogy csütörtökön semmilyen meglepetés ne érje a hazai csapatot.

László Csaba, vezetőedző aláhúzta, hogy nem szabad azzal foglalkozni, hogy milyen ellenfelet kapott a csapat, és az sem sokat számít, hogy milyen a mez. Az a fontos, hogy aki felveszi, az viselje büszkén, és tegyen meg mindent annak érdekében, hogy az MTK Budapest a lehető legjobban szerepeljen.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman