HÍREK

Optimista ünnepelt

2016-11-15

Optimista ünnepelt

Kedden töltötte be 23. életévét az MTK Budapest saját nevelésű válogatott védője, Poór Patrik. Amellett, hogy felköszöntöttük a sokoldalú futballistát, természetesen az előttünk álló mérkőzésekről is beszélgettünk vele.

– Kezdjük a legfontosabbal, Isten éltessen sokáig! Túl vagy a délelőtti „születésnapi” edzéseden. Megleptek valamivel a csapattársak, felköszöntöttek az öltözőben?

– Köszönöm szépen a köszöntést! Természetesen meghúzták a fülemet a srácok is, de nagyobb parádé nincs ilyenkor, annak nem is az öltöző a megfelelő színtere. Ciki bácsi – mint minden hasonló esetben – elmondta, hogy van, aki ma ünnepli a szülinapját, amire a csapat és a stáb tapssal köszönti az ünnepeltet. Persze egyesével is volt hozzám mindenkinek pár jó szava, és persze a szükséges froclizás sem maradhatott el.

– Mi szerepel még az ünnepi programban?

– A párom ebéddel és szülinapi tortával várt haza, és estére, meg talán holnapra is jut valami program, de mindenképp visszafogottan ünnepelünk. Nem pusztán üres frázis, hogy első a fontossági sorban a hétvégi meccs.

– Reméljük lesz okod a Debrecen ellen is az örömre.

– Nem lesz könnyű, de nagyon szeretnénk bezsebelni mindhárom bajnoki pontot. Sok hiányzónk van – főleg a védelemben –, de Torghelle Sanyi is öt sárgás, így ő és a góljai nagyon hiányozhatnak a csapatnak. Nem lesz egyszerű tehát, de mindent meg fogunk tenni a sikerért. Itt a lehetőség az eddig kevesebb szerephez jutó fiatalok előtt, hogy bizonyítsák, számíthat rájuk a szakvezetés. Hiszek benne, hogy győzni fogunk!

– Fontos szakaszában vagytok a bajnokságnak, hiszen a téli szünet előtt eldőlhet, előre vagy inkább hátrafelé kell nézelődnünk a tabellán. Mit vársz a hátralévő négy találkozóktól?

– Az előző körben nem jöttünk ki rosszul ezekből a meccsekből, hiszen veretlenek maradtunk rajtuk. Itthon meg kell szereznünk mind a hat pontot a Loki és az Újpest ellen, a Ferencváros és a Videoton ellen pedig idegenben is bennünk lehet a bravúr.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman