HÍREK

MTK Budapest – Paksi FC 3-1 (1-1) (VIDEÓ + GALÉRIA)

2015-02-27

MTK Budapest – Paksi FC 3-1 (1-1) (VIDEÓ + GALÉRIA)

Fontos győzelem volt, a második hely megtartása okán. A három pont távol tartja a megerősödött vetélytársakat, ráadásul a Paks ki is esett közülük. Tizenegy pontra hízott velük szemben az MTK Budapest előnye.

A mérkőzés élő közvetítése.

OTP Bank Liga, 18. forduló

MTK Budapest – Paksi FC 3-1 (1-1)

Bozsik József Stadion

Játékvezető: Andó-Szabó Sándor (Albert István, Farkas Balázs)

MTK: Groppioni – Nagy, Baki, Vukmir, Vadnai – Thiam, Kanta, Pölöskei Zs. – Bese, Hrepka, Csiki

Csere: Hrepka helyett Horváth a 60., Csiki helyett Torghelle a 75. és Kanta helyett Vass a 92. percben

Paksi FC: Molnár – Kulcsár D., Gévay, Vági, Báló – Kecskés, Tamási Zs. – Könyves, Bertus, Bartha – Haraszti

Csere: Haraszti helyett Simon, Tamási helyett Balázs a 70., Könyves helyett Hahn a 80. percben

Gólszerző: Bese a 35., Pölöskei az 59., és Horváth a 88., illetve Báló a 45. percben (11-esből)

Sárga lap: Vukmir a 30., Vadnai a 34., Baki az 55. és Horváth a 66. illetve Báló a 64. és Kecskés a 72. percben

Meglepte az ellenfél az MTK-t, nem állt be kapuja elé a Paks. Bartha került helyzetbe, de kivárt és blokkolták labdáját.

37. perc: Kanta botlott meg a labdában, ez volt a vezércsel, mert a kapitány keresztbe gurította a labdát a tizenegyes vonalában. Bese egyből, jobbal tíz méterről a bal felső sarokba lőtte a labdát. (1-0)

45. perc: Vadnai szabálytalansága után 11-eshez jutott a Paks. Báló, a balra dőlő Groppioni helyére emelte ballal a labdát. (1-1)

Kanta József a szünetben: – Csiki Norbitól kaptam szép labdát, az átvételnél volt egy kis szerencsém is, de, szép gól volt. A Paksban jó játékosok szerepelnek, nehéz ellenük játszani. Többet kellene birtokolnunk a labdát, pontosabban játszanunk.

A héten 60 éves Fülöp Ferenc, a szünetben: – Nagyon egálos meccs, göröngyös a pálya. Kanta passzáért és Bese lövéséért érdemes meccsre járni. Annak idején is családias hangulat volt az MTK-nál. Várjuk az új stadion elkészültét.

59. Pölöskei 33 méterről kapura lőtte a labdát, Molnár ügyetlen mozdulattal aláesett, és beütötte. (2-1) Ez volt Pölöskei negyedik bajnoki gólja a szezonban.

88. Kanta átadásából Horváth emelte Molnár kapujába a labdát. (3-1) Ez volt Horváth negyedik bajnoki gólja az idényben.

Pölöskei Zsolt a mérkőzés után: – Kicsit följebb akartam rúgni, hogy a kapusnak ne legyen esélye. Fontos mérkőzés volt, sokan leírtak bennünket. A lényeg, három pontot akartunk és meg is szereztük. Belülről sem volt olyan jó mérkőzés, borzasztó volt a pálya.

Garami József, szakmai igazgató (MTK Budapest), a mérkőzés után: Az első félidőben meglepődtem, mert nem tudtuk fölvenni a Paks mozgékony játékosait. A másodikban már helyzeteink voltak. Megnyertük a meccset. Kantának gratuláltam a cserénél és megtapsolhatták a nézők. Sok mindenen kell javítanunk tavasszal, fontos három pontot tartottunk meg!

Csertői Aurél, vezetőedző (Paksi FC), a mérkőzés után: Nagyon jól futballoztunk, de a bíró belenyúlt a meccsbe. A tizenegyesnél ki kellett volna állítani Vadnait. Be kellett volna lőnünk helyzeteinket és akkor minden jól alakult volna! Menni kell tovább!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman