HÍREK

Két gól a Lantoson

2016-07-08

Két gól a Lantoson

Gól nélküli első félidőt követően, döntetlennel zártunk a szigetszentmiklósiak ellen.

Az MTK Budapest, a csütörtök esti, sikeresen megvívott Európa-liga találkozó után sem pihent, hanem folytatta a felkészülést a további megmérettetésekre.

Péntek délután a keret tagjait kettéválasztották. Azok, akik az FK Aktöbe ellen pályán voltak edzésen, akik pedig nem, ők a szigetszentmiklósiak elleni edzőmeccsen vettek részt. A találkozót a Lantos Mihály Sporttelep hármas pályáján, 18:00 órai kezdettel rendezték.

Teodoru Vaszilisz a Groppioni – Talabér, Vadász V. (próbajátékos), Vukmir, Schrammel – Katona, Kovács B. – Szatmári I., Jakab, Korozmán – Hrepka összeállításban küldte pályára a kék-fehéreket, a kispadon pedig Vojno (szerb próbajátékos) – Széles, Takács R., Szabó vártak bevetésre.

Az első játékrészben a mieink akarata érvényesült, három komoly gólszerzési lehetőség is adódott csapatunk előtt, de nem találtunk a kapuba. Két alkalommal Hrepka került ziccerbe, aki a Jakabtól kapott gyönyörű labdák után szerezhetett volna gólt, míg egy találat Korozmán lábában maradt, ő pedig a kapusba rúgta a labdát. Ellenfelünk előtt mindössze egy helyzet adódott, de Groppioni magabiztosan állt a lábán. Mezőnyben végig jobban futballoztunk, csak a gól hiányzott a játékunkból.

A második félidőben Hrepka helyett Szabó Bence., Korozmán helyett Takács, és Groppioni helyett Vojno lépett pályára. Ebben a játékrészben is inkább a kék-fehérek előtt adódott a helyzetek döntő többsége. Az 52. percben Szatmári István lövését védte a szigetszentmiklósiak kapusa. Tíz perccel később Schrammel beadását Szatmári István a kapusba lőtte, a kipattanóból viszont megszerezte a vezetést kiváló szélsőnk (1-0). A 70. percben – némileg váratlanul – egyenlített ellenfelünk, amikor egyik ellentámadásuknál megfutották a védelmünk közepét, és ezt már nem hibázták el (1-1). Szigetszentmiklósi lehetőséggel zárult az összecsapás, de a próbajátékon részt vevő szerb kapus, Vojno remekül hárított.

MTK Budapest „B" – SZTK-Erima 1-1 (0-0).

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman