HÍREK

Ikszelt az NB III-as csapat

2016-07-09

Ikszelt az NB III-as csapat

A Pölöskei-legénység második felkészülési találkozóján kapott és rúgott gól nélkül zárt.

Az MTK Budapest II. csapata szerdán kezdte meg a felkészülési mérkőzések sorát, és Kovács Botond, valamint Korozmán Kevin találataival kétgólos győzelmet aratott Hatvanban, amiről ITT olvashatnak részleteket.

Szombat délelőtt, a Lantos Mihály Sporttelepen következhetett a Csepel FC elleni, második edzőmérkőzés. A mieink a Demjén – Sági, Relics (próbajátékos), Széles, Deutsch – Lustyik, Bayer – Fehér, Hinora, Takács Krisztofer – Csicsek összeállításban kezdtek, csereként pedig Fadgyas, Erdei – Nagy M., Nagy Zs., Szerencsi, Szuhodovszki, Selyem, Tóth-Ilkó, Tokodi (próbajátékos) vártak bevetésre.

Az első játékrészben negyedórát kellett várni az első kék-fehér lehetőségre, ekkor Takács kapáslövését védte üggyel-bajjal a csepeliek kapusa. Két perccel később újabb helyzet, akkor Bayer lőtt mellé, majd Fehér szép szólója után mentettek szögletre a vendégvédők. A 25. percben újabb MTK Budapest helyzet, ismét Takács keverte meg a védelmet, de futtából mellé lőtt. Már fél óra telt el, amikor szabadrúgáshoz jutottunk, Sági állt a labda mögé, de lövését védte a kapus. Nagy fölényben játszottuk végig a teljes első félidőt, jobbak voltunk, több helyzetünk is volt, a vendégek csak ritkán lépték át a félpályát, és csak a gól hiányzott a játékunkból.

A második játékrészben minden cserejátékosunk pályára lépett, a kezdőből csak hárman – Relics, Deutsch Bence, és Lustyik – maradtak pályán. Negyedóra telt már el, amikor az első helyzetet feljegyezhettük, ekkor Lustyik, negyven méterről a kapufát találta telibe. Leült a meccs, kevés esemény történt, de az MTK Budapest irányított ekkor is. Öt perccel a vége előtt szép támadásunk után Szerencsi nem találta el a kaput, majd megint fiatal játékosunk előtt adódott lehetőség, de lövését védte a kapus. Végigtámadtuk a meccset, ellenfelünknek nem igazán volt komoly gólszerzési lehetősége. A helyzeteink és a folyamatos mezőnyfölényünk alapján győzelmet érdemeltünk volna, de nem sikerült a kapuba találnunk, ezért meg kellett elégednünk a gól nélküli döntetlennel.

MTK Budapest – Csepel FC 0-0.   

A találkozó végén Pölöskei Gábor értékelte a látottakat: 

– A mai találkozón fiatal játékosaink kaptak lehetőséget. Az első félidőben jól futballoztunk, több lehetőségünk is adódott, főleg a széleken tudtunk mögéjük kerülni, de gólt nem sikerült szereznünk. A második játékrészben mind a hét cserejátékosunk pályára lépett, de ekkor már nagyon deffenzíven és mélyen játszott ellenfelünk, nehéz volt ellenük, de még így is több helyzetünk adódott, kapufát is rúgtunk. A második edzőmérkőzésünk volt, ennek megfelelően zajlott a találkozó, mindenki lehetőséget kapott. Keressük még a csapatot, de akikre majd a tétmérkőzésen számítani fogok, azok egyre többször fognak pályára lépni – zárta gondolatait vezetőedzőnk.

Folytatás jövő héten.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman