HÍREK

Ismét többen a forduló válogatottjában

2021-02-16

Ismét többen a forduló válogatottjában

A Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu-n is több játékosunk került be a forduló csapatába.

Csapatunk bravúros, 2-1-s győzelmet aratott a MOL-Fehérvár otthonában. A jó teljesítmény a szaklapok figyelmét sem kerülte, a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu által megválasztott forduló válogatottjába több játékosunk is bekerült.

A sportnapilapnál Varga Roland és Schön Szabolcs került be a hét csapatába, mindketten 7-es osztályzattal. 

A csakfoci.hu szerint több játékosunk nyújtott olyan teljesítményt, mellyel helyet követelt magának a forduló válogatottjában. Schön a futballhonlapnál is a csapat tagja lett, mellette a védelmünkből Nagy Zsombor és Sebastian Herrera is ott van a legjobbak között, míg a forduló edzője Michael Boris lett.

Íme, a róluk írt jellemzések.

Nagy Zsombor (MTK)

Az MTK rosszul kezdett Fehérváron, de aztán egyre stabilabb lett, nem sok esélyt kínáltak a hazai támadóknak. Ehhez a fiatal védő is hozzájárult, aki biztos pontja volt az MTK védelmének, az első félidőben Dárdai nagy lehetőségnél nagyon fontos pillanatban blokkolt.

Sebastian Herrera (MTK)

A védelem baloldalán hozta azt, amit tőle megszokhattunk. Jól védekezett, és a támadásokat is jól segítette. Később belső védőként is jól helytállt.

Schön Szabolcs (MTK)

Többször is remekül iramodott meg, megindulásai révén folyamatos veszélyt jelentett, az egyik ilyen után csak szabálytalanul tudták megállítani, ami a győzelmet jelentő 11-eshez vezetett. A vezetés után visszalépett, és sokkal több védekező feladat is jutott neki, de azt is jól megoldotta.

A forduló edzője: Michael Boris (MTK)

Nagy szüksége volt az MTK-nak a három pontra a mögötte lévő csapatok pontszerzései miatt. Rosszabb kezdés után csapata magára talált, a szünetben pedig jól cserélt. 2-1-es vezetés után reagált, formációt váltottak, így stabilabbak lettek, és megérdemelten értek el bravúros győzelmet – a szezonban másodszor verték a Vidit.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman