HÍREK

Varga a forduló játékosa, Boris a forduló edzője

2021-02-05

Varga a forduló játékosa, Boris a forduló edzője

A Nemzeti Sportnál és a csakfoci.hu-n is több játékosunk került be a forduló csapatába.

Csapatunk a hétközi bajnokin 2-0-s győzelmet aratott a tabellán előttünk álló Kisvárda otthonában, megtörve ezzel ellenük a nyeretlenségi sorozatot. A főként a második félidőben nyújtott jó teljesítmény a szaklapok figyelmét sem kerülte, a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu által megválasztott forduló válogatottjába több játékosunk is bekerült.

A sportnapilapnál Sebastian Herrera és Varga Roland is bekerült a hét csapatába, előbbi 6-os, utóbbi 7-es osztályzattal. Második gólunk szerzőjét a forduló legjobb játékosának választották, jellemzésénél azt írják, hogy az MTK-nál megkapja a bizalmat, így három forduló alatt két gól és két gólpassz áll a neve mellett.

A csakfoci.hu szerint több játékosunk nyújtott olyan teljesítményt, mellyel helyet követelt magának a forduló válogatottjában. Herrera és Varga a futballhonlapnál is a csapat tagja lett, mellette a védelmünkből Ikenne-King Patrick is ott van a legjobbak között, míg a forduló cseréje Mezei Szabolcs lett, edzője pedig Michael Boris.

Íme, a róluk írt jellemzések.

Ikenne-King Patrick (MTK)

Az MTK védője rengeteget futott, nagy szerepe volt abban, hogy a széleken meg tudták bontani a Kisvárda védelmét. Egyik legjobb meccsét játszotta a fővárosi kék-fehérek színeiben.

Sebastian Herrera (MTK)

Sokat segítette a támadásokat a balhátvéd, aki az 52. percben pontosan ívelt Varga Roland fejére, amivel gólpasszt adott csapattársának.

Varga Roland (MTK)

Remek vétel volt. Ezúttal is kiválóan játszott, egy gólpasszal és egy góllal eldöntötte a kisvárdai mérkőzést.

A forduló edzője: Michael Boris (MTK)

Csapatának sikerült megvalósítania azt a játékot, amit eltervezett, ezen kívül a cseréivel is kifejezetten jól nyúlt bele a mérkőzésbe. Irányításával az MTK az NB I-et és az NB II-t is figyelembe véve először győzte le a Kisvárdát.

A forduló cseréje: Mezei Szabolcs (MTK)

Nagyon jól szállt be Kisvárdán a félidőben, sokat futott, “ültek” a passzai, nagy szerepe volt abban, hogy jelentősen feljavult az MTK játéka a második játékrészre.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman