HÍREK

DVSC-TEVA – MTK Budapest 3-1 (1-0) (GALÉRIA + VIDEÓ)

2015-12-12

DVSC-TEVA – MTK Budapest 3-1 (1-0) (GALÉRIA + VIDEÓ)

Na de Doki?

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

DVSC-TEVA – MTK Budapest 3-1 (1-0)
OTP Bank Liga, 19. forduló

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 1285 néző

Vezette: Farkas Ádám. Asszisztensek: Varga Zsolt dr. és Márkus Tamás, illetve Radványi Ádám és Nagy Róbert. Tartalék játékvezető: Demeter János.

Gólszerző: dr. Horváth (13., 55., és 72. perc) ill. Ramos (91. perc).

DVSC-TEVA: Radosevics – Lázár, Brkovics, Mészáros N., Korhut – Bódi, Jovanovics, Zsidai, dr. Horváth – Balogh N., Coulibaly. Kispad: Verpecz – Szilvási, Sidibe, Nagy Z., Tisza T., Szécsi M., Castillion. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Csere: Coulibaly helyett Castillion (61. perc), dr. Horváth helyett Sidibe (85. perc), Lázár helyett Tisza (85. perc).

Sárga lap: Brkovics (81. perc)

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Grgics, Poór, Vadnai – Thiam – Gera, Vass, Strestik – Torghelle, Ramos. Kispad: Groppioni – Baki, Vogyicska, Deutsch, Vukmir, Szatmári I.,  Hajdú. Vezetőedző: László Csaba.

Csere: Vass helyett Vogyicska (64. perc), Strestik helyett Hajdú (73. perc), Thiam helyett Baki (77. perc).

A Debrecen csapatában Balogh J., Kulcsár T., Ludánszki B., Máté P., Novakovics, Szakály P., és Varga J. – sérülés miatt – nem játszhatott, míg a vendég kék-fehéreknél, a Békéscsabán megsérült Hrepka Ádámra, és a Videoton ellen, kisebb bokasérülést szenvedő Kantára sem számíthatott László Csaba.

13. perc: dr. Horváth bombáját blokkolta Bese, a kipattanó a debreceni 88-as térdéről került Hegedüs kapujába. (1-0)

55. perc: Fault után, gyorsan elvégzett szabadrúgásnál Grgics maradt le dr. Horváthról, aki éles szögből a hosszú alsóba gurított. (2-0)

72. perc: Bese felszabadításába ugrott bele dr. Horváth, a támadó a hosszú oldal felé lőtt, és a kapufa segítségével ismét gólt szerzett. (3-0)

91. perc: Szépített az MTK Budapest. Radosevics bizonytalanságát kihasználta a szemfüles Ramos, és közelről gurított a hálóba. (3-1)

A mérkőzés végén a két szakvezető értékelt:

Kondás Elemér, vezetőedző (DVSC-TEVA): – Fontos győzelmet arattunk, kemény ellenféllel szemben. Sikerült irányítanunk a mérkőzést, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, és hármat értékesíteni is tudtunk. Az elején szerencsénk volt, a kék-fehérek hatalmas lehetőséget rontottak, utána előnybe kerültünk. dr. Horváth csapatba állítása tudatos döntés volt, bíztam benne, hogy volt csapata ellen betalál, a három gólja őt dicséri.

László Csaba, vezetőedző (MTK Budapest): – Az első félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, utána billiárd gólt kaptunk. A második félidőben mindenképp gól akartunk szerezni, támadólag léptünk fel, a gólok mégsem érkeztek meg. Rossz volt a helyzetkihasználásunk, és a teljesítményünk is, sőt talán az idei legrosszabbat láthattuk. Ha nem rúgsz gólt, nem nyerhetsz. Ez nem játék, hanem kemény munka, a kialakított lehetőségeinket ki kellett volna használnunk. Kanta meghatározó játékosunk, de nélküle is két meccsen négy pontot szereztünk, nem az ő hiánya miatt vesztettünk. Gratulálok a Debrecennek!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman