HÍREK

Döntetlen az RKSK ellen

2017-07-22

Döntetlen az RKSK ellen

MTK Budapest II. - RKSK 2-2 (1-0)

Gólszerzők: Szerencsi (34.), Szabó Ádám (75.), illetve Bojtor (81.), Vattai (84.)

Budapest, Lantos Mihály Sporttelep, 75 néző

MTK Budapest II.: Papp – Nagy Martin, Sziklási, Nagy Zsombor, Lampert – Bayer, Lustyik – Szabó Dominik, Szerencsi, Szuhodovszki – Tóth Zoltán

Második félidő: Papp – Szekeres, Andrusch, Varjú, Sági – Pozsonyi, Szabó Ádám – Balogh, Varga, Kisari – Reizinger

Vezetőedző: Pölöskei Gábor

A kék-fehér együttes kezdte jobban a mérkőzést, és már az ötödik percben megszerezhette volna a vezetést, de Sziklási fejese – Szerencsi beadása után – a kapus ölébe pottyant. Pár perccel később Szabó Dominikkal szemben szabálytalankodtak a vendégek, de a gyorsan elvégzett szabadrúgás után Szerencsi – ballal  – mellé lőtt.

Az első vendéghelyzetig a 18. percig kellett várni, amikor Berki fordult meg szépen a tizenhatos vonalán, de lövése eltévesztette a célt. Ezután Nagy Zsombor került helyzetbe szöglet után a másik oldalon, de közvetlen közelről a kapust találta el.

A félidő derekán picit leült a játék, csupán Bayer balos lövését jegyezhettük fel, amely épphogy elkerülte a kaput. Nem sokkal ezután azonban megszületett az első gól: Tóth lövését még hárította a kapus, azonban a labda visszapattant a csatárhoz, aki Szerencsihez centerezett, ő pedig ballal, higgadtan a hosszú sarokba helyezett.

A vendégek ezután Simita révén veszélyeztettek átlövéssel, amelyre Bayer válaszolt, de gól már nem született, így 1-0-lal zárult az első félidő.

Pölöskei Gábor a második játékrészre Papp Botondon kívül mindenkit lecserélt, és ez picit meg is látszott a csapaton, hiszen jobban kezdett a Rákosmente. A vendégek mezőnyfölénye azonban nagyrészt meddő volt, és a 75. percben Szabó Ádám megduplázta az MTK Budapest II. előnyét, amikor 25-ről bombázott a felső sarokba.

Szinte azonnal válaszolt erre a kékmezes RKSK, Bojtor lőtt elemi erővel a rövid sarokba, 25 méterről. Három perccel később jött az újabb vendéggól: Vattai fejjel vette be Papp hálóját a vendégek szöglete után, így huszáros hajrával kiharcolta a döntetlent a Rákosmente.

Pölöskei Gábor:Két ellentétes félidőt láthattunk. Az első játékrészben uraltuk a mérkőzést, és ez már az a gárda volt, amelynek a nagy részét már a bajnoki meccseken is láthatjuk. A második periódus nem volt olyan gördülékeny, apróbb hibákat követtünk el, de az első félidővel meg vagyok elégedve. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman