HÍREK

Videoton FC – MTK Budapest 1-0 (0-0) GALÉRIA

2015-11-28

Videoton FC – MTK Budapest 1-0 (0-0) GALÉRIA

Tíz emberrel is volt esély, de így is maradtunk a dobogón

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Videoton FC - MTK Budapest 1-0 (0-0)
OTP Bank Liga, 17. forduló

Székesfehérvár, Sóstói Stadion, 1314 néző

Vezette: Bognár Tamás. Asszisztensek: Albert István és Buzás Balázs, tartalék játékvezető: Medovarszki János.

Gólszerző: Oliveira (82. perc).

Videoton FC: Danilovics – Nego, Juhász, Vinícius, Szolnoki – Pölöskei – Gyurcsó, Kovács, Oliveira, Szuljics – Feczesin. Kispad: Kovácsik – Heffler, Fejes, Lang, Sejben, Soumah, Géresi. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Csere: Gyurcsó helyett Géresi (61. perc), Szuljics helyett Sejben (92. perc), Feczesin helyett Soumah (93. perc).

Sárga lap: Szuljics (32. perc), Oliveira (77. perc), Szolnoki (84. perc), Juhász (86. perc), Vinícius (87. perc), Pölöskei (91. perc), Feczesin (93. perc). 

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Grgics, Poór, Vadnai – Thiam – Gera, Kanta, Strestik – Torghelle, Ramos. Kispad: Groppioni – Baki, Varga, Deutsch, Vukmir, Szatmári L., Hajdú. Vezetőedző: László Csaba.

Csere: Torghelle helyett Baki (74. perc), Strestik helyett Varga (84. perc), Kanta helyett Szatmári L. (90. perc).

Sárga lap: Gera (14. perc), Vadnai (89. perc). Kiállítva: Gera (72. perc).

72. perc: Gera Dánielt állította ki a játékvezető, második sárga lappal. Hiába rúgta el a fiatal szélső a labdát, a játékvezető szerint veszélyes volt a megmozdulása.

82. perc: Poór Patrikot tüntették el a hazaiak a büntetőterületen belül, a kipattanó labdából Oliveira bombázott a kapu jobb oldalába (1-0).

88. perc: Vargát buktatták a büntetőterületen belül. Kanta lépett oda a tizenegyeshez, de a jobb alsó sarokra tartó lövését Danilovics kivédte. 

A mérkőzés végén a két szakvezető értékelt:

Horváth Ferenc, vezetőedző (Videoton FC): – Olyan volt a meccs, mint egy jó zöldségleves, minden volt benne. Az első félidőben tudatosan visszahúzódtunk, tudtuk, hogy nagyon jól védekeznek, átadtuk nekik a kezdeményezést. Kiengedtük őket, ez a döntésünk bejött. Volt benne rizikó, de a siker érdekében hazárdíroztunk. Kis agresszivitás hiányzott a csapatom játékából. A szünetben több kapura lövésre biztattam a játékosaimat. Megérdemelten nyertünk.

László Csaba, vezetőedző (MTK Budapest): – Nem lett volna szabad veszteni, csak magunkat hibáztathatjuk miatta. Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést. A játékunkkal nem volt gond, a kiállítás után is jöttünk, sajnos a végén büntetőt hibáztunk. Nem éreztem az ellenfélben az átütőerőt, hogy megnyerje a mérkőzést. Ha nincs a kiállítás, minden máshogy alakul. Minden pályán hozott döntés a játékosok felelőssége. Tíz emberrel is jól játszottunk, egy pontot megérdemeltünk volna.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman