HÍREK

Búcsú Dunaújvárostól

2016-09-20

Búcsú Dunaújvárostól

A DVTK ellen játssza utolsó hazai mérkőzését a Dunaferr Arénában az MTK Budapest.


Az OTP Bank Liga tizedik fordulójában a DVTK látogat az MTK Budapest ideiglenes otthonába, a Dunaferr Arénába. Minden bizonnyal ez lesz a kék-fehérek utolsó hazai meccse, amelyet nem az Új Hidegkuti Nándor Stadionban játszanak.

A két gárda ezt megelőzően 85 alkalommal találkozott: 44-szer a fővárosi, 20-szor a miskolci drukkerek örülhettek, és 21-szer zárult döntetlennel a párharc.

Az előző szezon talán legemlékezetesebb mérkőzését épp Diósgyőr ellen játszotta az MTK Budapest, 2015. augusztus 8-án, az Illovszky Rudolf Stadionban.



Az egyik csapat sem úgy kezdte a bajnokságot, ahogy azt előzetesen remélte. Horváth Ferenc együttese, bár két győzelemmel rajtolt, az azóta eltelt hét mérkőzésén mindössze két pontot gyűjtött, így jelenleg a tabella tizedik helyét foglalja el.

A diósgyőriek előtt épp az MTK Budapest áll, mindössze egy ponttal többet gyűjtve. A kék-fehérek számára azonban nem csak a győzelem a tét. Teodoru Vaszilisz fiai szeretnék feledtetni a szombati, Budapest Honvéd elleni vereséget, és visszatalálni az Örökrangadón járt útra.

A kék-fehéreknél két hiányzó mindenképpen lesz szerdán: Hrepka Ádám sérülés, Korozmán Kevin pedig betegség miatt nem hadra fogható.

A MTK Budapest – DVTK mérkőzésen Pintér Csaba fújja a sípot, segítői Kelemen Attila, Szert Balázs és Huszár Balázs.

A mérkőzést televízió nem közvetíti élőben, de szöveges tudósításunk, szokás szerint elérhető ITT.

2016. szeptember 21. 19:00 MTK Budapest – DVTK; OTP Bank Liga mérkőzés, Dunaferr Aréna (2400 Dunaújváros, Eszperantó út 4.)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman