HÍREK

Vereség Pakson

2022-04-16

Vereség Pakson

Nem tudtunk pontot szerezni a Paksi FC otthonában.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Paksi FC–MTK Budapest 4-0 (3-0)

Paksi FC Stadion

Vezette: Pintér Csaba (Berke, Garai, Becséri, Solymosi, Bornemissza, Zierkelbach)

Gólszerző: Windecker (11., 38.), Szabó Bálint (21.), Ádám (92.)

Sárga lap: Kovácsréti (24.), Rajkovic (85.)

Paksi FC: Rácz – Kovács (Balogh, 80.), Tamás, Lenzsér (Kinyik, 58.), Szabó János – Windecker (Vas, 46.), Kesztyűs, Böde (Nagy Richárd, 64.) – Kocsis, Sajbán, Szabó Bálint (Ádám, 46.)

Vezetőedző: Bognár György

MTK Budapest: Mijatovic – Varju (Várkonyi, 46.), Szépe, Rajkovic, Herrera – Ramadani, Kata, Mezei (Futács, 46.) – Vancsa (Stieber, 46.), Grozav (Miovski, 63.), Kovácsréti

Vezetőedző: Márton Gábor

Az OTP Bank Liga 28. fordulójában a Paksi FC otthonába látogattunk. Legutóbb, amikor ebben a stadionban vendégeskedtünk, 3-2-es vereséget szenvedtünk, ám a Paks az utóbbi négy mérkőzésén nem tudott nyerni.

A találkozó Kocsis próbálkozásával indult, ami jócskán elkerülte a kapunkat. A 10. perc elején Rajkovic óriási labdát adott Grozavnak, aki szép levétel után már csak a kapussal állt szemben, de fölé emelt. Egy perccel később megszerezte a vezetést a Paks: Szabó Bálint beadása után Windecker teljesen üresen fejelt hat méterről a léc alá (1-0).

A 16. percben Kocsis veszélyes szöglete majdnem becsavarodott a kapuba, Varju fejelte ki a gólvonalról. A 19. percben Szabó Bálint lőtt 20 méterről, Mijatovic tolta szögletre a játékszert. Egy perccel később a Paks megszerezte a labdát a mi térfelünkön, Böde passzolt Szabó Bálinthoz, aki a jobb lábára cselezett, majd kilőtte a hosszú alsó sarkot (2-0).

A 28. percben szép támadást vezettünk, melynek végén Grozav adhatott be, Rácz csak beleütni tudott a labdába, ezután Mezei lövése a védőkről szögletre pattant. A sarokrúgást Mezei adta be, majd Herrera lövése kifelé pattant a védőkről.

A 31. percben Mezei találta meg Herrerát a tizenhatoson belül, ő Ramadanihoz passzolt, a védők az utolsó pillanatban tisztáztak az albán középpályás elöl. Két perccel később előbb Grozav próbálkozott fejjel, majd Böde életerős lövését ütötte fölé Mijatovic.

A 35. percben Herrera kínálta meg Ráczot 22 méterről, a paksi hálóőr bravúrral védett. Mezei szöglete ezúttal Kovácsrétihez pattant, aki jobbal lőtt, Rácz lábbal védett. A másik oldalon, a 37. percben Sajbán kísérletezett éles szögből, Mijatovic védett szögletre. Kocsis beívelésére megint Windecker érkezett, és a hosszúba bólintott (3-0).

A 43. percben Ramadani szólózott, majd lőtt mellé. Három gól volt a hátrányunk 45 perc után. A második játékrészre Várkonyi, Futács és Stieber érkezett.

A második félidő második percében Kovácsréti kapott remek labdát, szépen cselezgetett a jobb oldalon, beadásába csak belekapni tudott Futács, Stieber ismétlése pedig elsuhant a kapu előtt.

Az 56. percben Kocsis szabadrúgását Szabó csúsztatta meg, a labda elsuhant a hosszú sarok mellett. Sokáig újabb nagy lehetőség nem adódott, majd a 74. percben Stieber beadását Miovski fejelte kapura, de Kinyik kistukkolta.

A 80. percben Kocsis ugratta ki Nagy Richárdot, Mijatovic szépen védett, majd hat perccel később montenegrói kapusunk Nagy távoli lövését védte. A 92. percben még Ádám is betalált, így 4-0-s vereséget szenvedtünk a Paks otthonában.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman