HÍREK

Vass Ádám a Meccs embere

2015-04-07

Vass Ádám a Meccs embere

Voltam már fent, voltam már lent - idézhetné az MTK Budapest középpályása a régi Fonográf nótát, aki a szurkolók szavazatai alapján lett a Pápa elleni összecsapás legjobbja.

– Köszönöm, szépen a szurkolók szavazatait, nagyon boldog vagyok! – örült Ádám. – Mindenekelőtt el kell mondanom, hogy ehhez kellett a csapatjáték is. Úgy gondolom, erről szól a foci.

– Ugyanakkor, te vagy maga a csapatjáté az MTK-ban.

Kuncogva válaszol. – Az erősségünk a középpálya, de nem állítanám, hogy én vagyok a csapatjáték. Ez azért túlzás! Sok dologból tevődik össze, egymásért küzdünk, és egymás nélkül nem sikerülhetne.

– Ősszel nem gondoltad volna, hogy rövidesen ilyen önfeledt pillanataid lehetnek?

– Ez hozzá tartozik. Nem mindig tudsz kimagaslót nyújtani, nem mindig alakul úgy, ahogy szeretnéd. – nem is gondolkodott el a középpályás, kapásból válaszolt. – Akkor kell még egy lapáttal rátenni, hogy azért is legyen úgy, ahogy akarod! Nem mindig zökkenőmentes ez a pálya, de így van jól.

– Voltál már nagyon fönt és nagyon lent is: volt időd megtanulni a türelmet.

– Nem mondom, hogy öröm megélni azt, ha lent vagy. Főleg, ha többször is előfordul – fogalmazott Vass Ádám, a Pápa elleni „Meccs embere”. – Nyilván az lenne az ideális, ha folyamatosan tudnád tartani a magas szintet. Nem mondom, hogy mindig könnyű. Ha mindenki odateszi magát az edzésen, akkor jönni fog a jó játék és a siker is. Most jól érzem magam, minden rendben van.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman