HÍREK

Már zajlik a rajzpályázat közönségszavazása - Vass Ádám is választott (VIDEÓ)

2018-11-22

Már zajlik a rajzpályázat közönségszavazása - Vass Ádám is választott (VIDEÓ)

Az MTK Budapest nemrégiben rajzpályázatot hirdetett azon gyermekek között, akik csatlakoztak az MTK-családhoz, és lehetőségeik szerint kijárnak csapatunk mérkőzéseire.

A legifjabb szurkolókat arra kértük, rajzoljanak az alábbi témákról:

- „Mit jelent nekem az MTK?" 
- „A legjobb MTK-s élményem!” 
- „A kedvenc MTK-s játékosom!” 
- „Egy meccs az MTK stadionban.”

 
Nagy örömünkre rengetegen ragadtak ceruzát, zsírkrétát, vízfestéket vagy filctollat, hogy kifejezzék érzéseiket, a beérkezett rajzokat pedig máris közönségszavazásra bocsátottuk, amely már el is kezdődött, szavazni itt lehet.

Természetesen csapatunk tagjait sem hagyta hidegen a kezdeményezés: a szabadidejében sokat rajzoló Vass Ádám örömmel zsűrizte a beérkezett alkotásokat, ezt meg is örökítettük az alábbi videóban: 

A legjobb rajzokból egy werkfilm is készül majd, amit mind a honlapunkon, mind a következő hazai bajnoki meccs félidejében levetítünk az eredményjelzőn. 

Sőt, a nyerteseket szeretettel várjuk játékoskísérőként a DVSC elleni mérkőzésünkön, december elsején, ahol még egy kis meglepetéssel is kedveskedünk számukra. 
Arra a meccsre már folyik a jegyárusítás, óriási akció kíséretében: elővételben 60%-os kedvezménnyel vásárolhatók megy a belépők.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-06-26 10:00 SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

MTK BUDAPEST

VS

IVÁNCSA KSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman