HÍREK

Nagy sikerrel zárult a húsvéti rajzverseny - megvannak a győztesek

2023-04-12

Nagy sikerrel zárult a húsvéti rajzverseny - megvannak a győztesek

Mint ismert, klubunk húsvéti rajzversenyt hirdetett gyermekek részére - két korosztályban - "Nyuszi a focipályán" címmel. A kezdeményezés nagy örömünkre sokakat megmozgatott, hiszen több mint 200 alkotás érkezett hozzánk az elmúlt időszakban. 

A beküldött rajzokat a felnőtt csapatunk játékosaiból álló zsűri bírálta el, a Németh Krisztián, Bognár István és Rácz Gergő alkotta trió nagy alapossággal és figyelemmel értékelte ki a beküldött rajzokat - nem volt könnyű dolguk, hiszen jobbnál jobb alkotások közül kellett kiválasztaniuk az általuk legjobb vélteket.

A döntésük alapján a 6-9 évesek kategóriájában öt rajzot díjaztunk. Az első helyet Kovács Barnabás, a második helyet Horváth-Deme Mila, míg a harmadik helyet Lengyel Nándor érdemelte ki, míg Sztefanov Dalma különdíjat, Kósdi Kada pedig extra különdíjat kapott (Stieber Zoltántól).  

A 10-15 évesek kategóriájában a győztes Sándor Rebeka lett, megelőzve Ludányi Dánielt, valamint Gombár Hanna és Gombár Zalán közös alkotását. A különdíjas Tokodi Marcell, az extra különdíjas pedig Kósdi Noa lett, míg Suha Cintiának Németh Krisztián  szavazott meg egy különdíjat.

Klubunk a győzteseket a kísérőikkel meghívta a Haladás elleni mérkőzésre a stadionba. Az MTK Budapest ezennel köszöni meg minden gyermeknek azt, hogy részt vettek a versenyen! Az alábbi Facebook-posztban tekinthetők meg a győztes alkotások.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman