HÍREK

Vadnai Dánielt visszaigazolta az MTK Budapest, Vass Patrik kölcsönbe megy

2015-02-23

Vadnai Dánielt visszaigazolta az MTK Budapest, Vass Patrik kölcsönbe megy

Megszületett a megállapodás, így pont került Vadnai Dániel ügyére, aki hosszabb távon kötelezte el magát, így immáron az MTK Budapest játékosa. Vass Patrik fél évig, kölcsönben a Vasasban folytatja.

Domonyai László, klubigazgató korábban már honlapunkon jelezte, hogy a több játéklehetőség reményében, az MTK Budapest szívesen kölcsönbe adná Vass Patrikot. A megállapodás megszületett: a játékos, az NB II élvonalában szereplő Vasas FC-ben játszhat, fél évig kölcsönben.

Ugyanitt szólt arról is a szakember, hogy tárgyalásban állnak DVSC TEVA játékosával, Vadnai Dániellel, de esetleges szerződtetése csak a hazai átigazolási időszak utolsó pillanataiban történhet meg. 
Ma a vezető ezt mondta: – Visszaigazoltuk Vadnai Dánielt, aki a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia neveltje, játszott a 2008-as bajnokcsapatban is. Miután az ország egyik legjobb balhátvédje, így talán nemcsak az MTK-nak, hanem a válogatottnak is nagy értéke lehet. Miután középpályásként is bevethető, így tavasszal több poszton is segítheti a csapatot.

Vadnai Dániel, kétszeres magyar bajnok (2007/2008. MTK, 2013/2014. DVSC TEVA). Budapesten született, 1988. február 19-én. Magassága 177 cm, súlya: 66 kg. A magyar élvonalban, 129 mérkőzésen szerepelt és öt gólt lőtt.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman