HÍREK

ÚJRA SPORTTAL A GYERMEKEKÉRT FOCIKUPA - MTK-S RÉSZTVEVŐKKEL

2019-10-15

ÚJRA SPORTTAL A GYERMEKEKÉRT FOCIKUPA - MTK-S RÉSZTVEVŐKKEL

A szeptember végén, Délegyházán nagy sikerrel végződő focitábor után ismét a NENESZ (Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért Szervezet) által szervezett esemény mellé áll klubunk.

Mindig is kiemelt feladatának érzi, hogy folyamatosan eleget tegyen a társadalmi szerepvállalásnak.

Az MTK Budapest és a NENESZ közösen szervezett eseménye ezúttal a Sporttal a gyermekekért focikupa lesz, melyre október 16-án (szerda) kerül sor az UTE Atlétikai stadionjában (1046 Budapest, Szilágyi út 30.) 16 órától.

A kupán részt vesz klubunk UEFA Ifjúsági Ligában szereplő U19-es bajnokcsapata, de tiszteletét teszi többek között a Nemcsák Károly vezette Magyar Színészválogatott is. A játékvezetői teendőket az U19-es gárda vezetőedzője, Pölöskei Gábor látja el. A díjátadásban pedig NB II-es felnőtt csapatunk játékosai segédkeznek majd.

A torna lebonyolításáról érdemes megemlíteni, hogy minden csapat minden érkező szervezet részéről vegyesen áll fel, amelyet a helyszínen a választott csapatkapitányok állítanak össze. Így lehetőség nyílik arra, hogy profik amatőrökkel, fiatalok pedig idősekkel focizhassanak együtt egy jó cél érdekében.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-03 20:00 SZÉKESFEHÉRVÁRI SÓSTÓI STADION

FEHÉRVÁR FC

VS

MTK BUDAPEST

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman