HÍREK

Rekordszámú csoki gyűlt össze - Kanta és Gera adta át a gyerekeknek

2020-12-04

Rekordszámú csoki gyűlt össze - Kanta és Gera adta át a gyerekeknek

Minden eddiginél több csokit sikerült összegyűjtenünk a rászoruló gyerekeknek. Mikulásig mindenki megkapja az ajándékát.

Mint ismert, idén is meghirdettük jótékonysági csokigyűjtésünket. Még 2018-ban csatlakoztunk egy magánkezdeményezéshez, amelynek célja az volt, hogy gyermekotthonokba minél több csokoládé jusson el, hogy az ünnepek ideje alatt az ott élő gyermekeknek egy-egy tábla finomsággal meglepetést szerezzünk. A gyűjtéshez felnőtt labdarúgóink és stábtagjaink mellett utánpótlás-játékosaink, a szülők és a szurkolók is csatlakoztak, ennek köszönhetően idén minden eddiginél több csokit, több mint ezer darabot sikerült összegyűjtenünk a rászoruló gyerekeknek.

A kedvezményezett idén is a NENESZ és a Fóti Gyermekváros volt, akikkel régóta van együttműködésünk, így ismételten az állami gondozásban élő gyermekek kapják majd az ünnepek idején az édességet, mint a korábbi években. A fótiakat további adományokkal - ágyneműk, törölközők, ruhák, köntösök, labdák - is segítettük, ahogy a NENESZ-t is. 

A fóti gyermekváros mellett a pilisi gyerekotthonhoz is juttattunk az ajándékokból.

Az átadásra egyébként már sor került, Kanta József csapatkapitány, valamint Gera Dániel adta át a csapat nevében az összegyűjtött csokikat az érintett szervezetek vezetőinek a jelenlétében. 

A NENESZ részéről már érkezett köszönőlevél is, amelyben többek között a következőket írták az egyesület vezetői:
"Hálásak vagyunk, hogy  az évek óta tartó önzetlen segítségetekkel még szebbé tehettük a gyermekek hétköznapjait, a labda pattogása minket is emlékeztet arra, hogy jó szívvel gondoltak ránk. Öröm látnunk, hogy meleg köntösbe burkolózva várhatják a gyermekek a közelgő ünnepet."
 

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman