HÍREK

SIKERES SPORTTAL A GYERMEKEKÉRT FOCIKUPA - MTK-S RÉSZTVEVŐKKEL

2019-10-29

SIKERES SPORTTAL A GYERMEKEKÉRT FOCIKUPA - MTK-S RÉSZTVEVŐKKEL

Ismét a NENESZ (Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért Szervezet) által szervezett esemény mellé állt klubunk, amely mindig is kiemelt feladatának érzi, hogy folyamatosan eleget tegyen a társadalmi szerepvállalásnak.

A szeptemberi délegyházi focitábor után klubunk ismét egy sikeres eseményt rendezett meg a NENESZ-el (Nevelőközösségek Nemzetközi Szövetsége a Magyar Gyermekekért Szervezet) és a Magyar Színészválogatottal közösen.

A Sporttal a gyermekekért focikupának az UTE Atlétikai Stadionja adott otthont, ahol a résztvevők vegyes csapatokban léptek pályára, így minden együttesben szerepelt futballistánk az U19-es gárdánkból.

A kupán a játékvezetői teendőket Pölöskei Gábor látta el, a díjátadásban pedig felnőtt együttesünk három tagja, Kanta József, Baki Ákos és Bese Balázs segédkezett.

A tornán részt vevő csapatok: a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum 9-10. osztályos tanulói, a NENESZ koordinálásában a gyermekotthonból érkező gyerekek, a Nemcsák Károly vezette Színészválogatott, az MTK U19-es csapatának tagjai és a Decathlon csapata.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman