HÍREK

Újabb meggyőző siker

2022-09-04

Újabb meggyőző siker

6-1-es győzelmet arattunk a Kozármisleny ellen.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

MTK Budapest–HR-Rent Kozármisleny 6-1 (3-0)

Budapest, Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1349 néző

Vezette: Hanyecz Bence (Lovas, Csatári, Szilágyi)

Gólszerző: Kovácséti (10.), Bognár (23., 53.), Németh (35., 48.), Stieber (68.), illetve Szabó Dominik (71.)

Sárga lap: Csenterics (49.), Németh (55.), illetve Kirchner (35.)

MTK Budapest: Csenterics – Poór, Szépe, Nagy Zsombor, Medgyes – Mezei (Stieber, 60.), Kata, Bognár (Kovács Máté, 72.) – Kovácsréti (Lehoczky, 60.), Németh (Zsóri, 72.), Kovács Mátyás (Zuigeber, 80.)

Szakmai igazgató: Bognár György

HR-Rent Kozármisleny: Varasdi – Guth (Kotroczó, 89.), Gajág, Gál, Turi – Vajda, Kosznovszky, Tölgyesi (Horváth Dániel, 46.), Kirchner (Tóth Zoltán, 46.) – Hampuk (Clinton, 46., helyette Szabó Dominik, 60.), Bartha

Megbízott vezetőedző: Tomin Milán

A Merkantil Bank Liga hetedik fordulójában együttesünk a 17. helyen álló Kozármisleny csapatát fogadta. A 3. percben a vendégek próbálkoztak átlövéssel, ám ez nem okozott gondot Csentericsnek, aki először volt kezdő a szezonban.

A kilencedik percben megszereztük a vezetést: Bognár kanyarított be remekül a bal oldalról, Kovácsréti – aki szintén először volt kezdő idén – pedig szépen fejelt a sarokba (1-0).

A 15. percben Kovácsréti került ismét a kapu elé, életerős lövését hárította Varasdi, az ismétlést Bognár lőtte mellé. Hét perccel később Bognár emelt Németh elé, aki kapásból lőtt nem sokkal a kapu mellé.

A 23. percben sikerült újra betalálni: Kovácsréti közeli lövését még védte Varasdi, ám a kipattanót Bognár könyörtelenül lőtte a kapuba (2-0).

A 32. percben Mezei pompás ütemben ugratta ki Kovács Mátyást, aki elpöckölte a labdát a kapus mellett, de a gólvonalról sikerült tisztáznia az egyik hazai védőnek. Három perccel később megint eredményesek voltunk: Medgyes húzott el a bal oldalon, tökéletesen centerezett, Németh pedig gyönyörűen fejelt a felső sarokba (3-0).

A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk: a 48. percben Bognár ugratta ki Kovács Mátyást, akinek a lövését még hárította Varasdi, de az ismétlést Németh éles szögből a kapuba kotorta (4-0).

Az 51. percben Vajda szabadrúgásból próbálkozott, Csenterics szépen védett, majd két perccel később tovább növeltük az előnyünket: Csenterics rúgta előre a labdát, ami Némethről került Bognár elé, ő pedig 20 méterről, káprázatos mozdulattal emelt a kapuba (5-0).

A 68. percben gyönyörű – saját térfelünkről induló – akció után Németh készített a csereként beálló Stieber elé, aki higgadtan, laposan lőtt a sarokba (6-0).

Három perccel később szépített a Kozármisleny: a bal oldalról jött lapos beadás megpattant, így Szabó Dominik elé került a labda, aki ziccerben nem hibázott (6-1).

A 75. percben Stieber szabadrúgása kanyarodott élesen a kapu elé, Zsóri nem sokkal bólintott a kapu mellé.

A 87. percben a hetediket is megszerezhettük volna: Kovács Máté cselezett a bal oldalról befelé, de megpattanó lövése nagyon picivel a kapu fölé pattant. A 90. percben Stieber szöglete után Nagy Zsombor elé pattant a játékszer, hátvédünk azonban nem találta el a kaput.

A teljes mérkőzés visszanézhető itt:

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman