HÍREK

Újabb hiányzók - szinte a teljes stáb kidőlt

2020-12-19

Újabb hiányzók - szinte a teljes stáb kidőlt

Szakmai stáb nagy része nem ülhet a kispadon, de bővült a nem bevethető játékosok listája is, de a mérkőzés mindezek ellenére természetesen megrendezésre kerül.

A DVTK és ZTE elleni meccsekhez hasonlóan nem irányíthatja csapatunkat a mai találkozón Michael Boris, de mellette a stáb döntő része is hiányzik majd a kispadról, hiszen tovább bővült a lista: a Farkas Attilát legutóbb segítő Teodoru Vaszilisz (asszisztens), Elbert András (kapusedző), Farkas Viktor (asszisztens) trió, valamint Dömök István (masszőr) is betegséggel bajlódik, így ők sem vehetnek részt a csapat felkészítésében, a mai találkozón ez teljes egészében Farkas Attilára hárul, munkájába rutinos labdarúgónk, Pintér Ádám és Janta Gábor technikai vezető segít be a kialakult helyzetben. A stábból Hidvégi Sándor (erőnléti edző), Vajkai Dániel (videóelemző), Riba Dániel (masszőr), Sipos Péter (fizioterapeuta) továbbra sem lehet ott a csapat mellett. 

Ami a játékoskeretet illeti, újabb két labdarúgóval bővült a hiányzók listája, hiszen George Ikenne-King Patrick és Varju Benedek is kidőlt a védelemből. Többen is szokatlan poszton szerepelnek majd, míg a szerdán sérülés miatt lecserélt Bojan Miovski - bár nem 100%-os, de - vállalta a játékot. 

A hiányzó játékosok listája (sérülés, betegség, eltiltás miatt - 13 fő): Varju Benedek, George Ikenne-King Patrick, Nagy Zsombor, Palincsár Martin, Balázs Benjámin, Myke Bouard Ramos, Katona Máté, Baki Ákos, Bíró Bence, Lencse László, Somodi Bence, Kanta József, Vancsa Zalán.

A mérkőzés 14:45-kor kezdődik, a találkozót az Duna World/M4Sport közvetíti, honlapunk szöveges tudósításban számol be a találkozóról. 

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman