HÍREK

Ma szurkolóink is elköszönhetnek Kanta Józseftől, érkeznek Örökös bajnokaink és felcsendül az új induló

2021-08-02

Ma szurkolóink is elköszönhetnek Kanta Józseftől, érkeznek Örökös bajnokaink és felcsendül az új induló

Több szempontból is különleges lesz a Bp. Honvéd elleni hazai találkozó.

Mint ismert, az előző szezon végén elbúcsúzott az aktív játéktól Kanta József. Klubunk igyekezett méltóképpen megköszönni neki a nálunk eltöltött bő két évtizedet, de minderre akkor csak szurkolóink távollétében kerülhetett sor. Akkor is hangsúlyoztuk, hogy a közeljövőben lehetőséget biztosítunk majd arra, hogy "Józsika" az esemény súlyához illően az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a szurkolóktól is elköszönhessen.

Nos, erre ma lesz lehetőségünk, hiszen a Bp. Honvéd elleni bajnoki meccsre végre nézők előtt kerül sor. Ez lesz az új idény első hazai tétmérkőzése, ami már önmagában is mindig jelentős esemény a klub és a szurkolók életében, de a szombati meccs több szempontból is különleges lesz.

Természetesen az egyik fő esemény az immár Örökös bajnok Kanta József nézők előtti búcsúztatása lesz, de legendánk nem egyedül érkezik, hiszen köszöntjük a helyszínen az MTK újdonsült Örökös bajnokait, Kenesei Krisztiánt és Halmai Gábort is, de az aktív karrierjét szintén lezárt Pintér Ádámról sem feledkezünk meg. 

További különlegesség, hogy a Honvéd elleni mérkőzésen debütál futballklubunk új indulója - erről a hét folyamán folyamatosan jelentkezünk újabb részletekkel az MTK Budapest közösségi médiás felületein.

Ami a jegyárusítást illeti: fontos információ, hogy a korábbi bérletesek számára a korábbi helyükre szóló beváltási lehetőségre az első hazai bajnoki meccsig (szombaton a meccs napján) van már csak mód - bővebb információk itt. 

Online belépőt venni a szombati meccsre elővételben itt lehet, 10%-os kedvezménnyel.

A Bp. Honvéd elleni hazai bajnoki augusztus 7-én (szombaton) 20:00-kor kezdődik az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A pénztárak 17:00-kor nyitnak.


Sportrendezvényen nézőként csak koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.
 
A 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében koronavírus ellen védett személy:
(magyar) védettségi igazolvánnyal rendelkező
olyan állam által kiállított védettségi igazolással rendelkezik, amely állam által kiállított védettségi igazolást Magyarország elismeri és ennek tényét a külpolitikáért felelős miniszter a határrendészetért felelős miniszterrel egyetértésében kiadott rendeletében megállapította, ÉS koronavírus elleni védettségét az a) pont szerinti állam által a részére kiállított koronavírus elleni védettségi igazolás bemutatásával igazolja:
egyoldalú elismerések
kölcsönös elismerések
(lásd a beutazásnál)
A magyar védettségi igazolvánnyal egyenértékű az uniós digitális Covid-igazolvány (részletszabályok lásd alább).
 
(11) A védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha a nem magyar állampolgár vagy a magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgár a Covid-19-világjárvány idején a szabad mozgás megkönnyítése érdekében az oltásra, tesztelésre és gyógyultságra vonatkozó interoperábilis igazolványok (uniós digitális Covid-igazolvány) kibocsátásának, ellenőrzésének és elfogadásának keretéről szóló, 2021. június 14-i (EU) 2021/953 európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: EUr.) szerinti uniós digitális Covid-igazolvány (a továbbiakban: digitális Covid-igazolvány) felmutatásával igazolja, hogy
a) a koronavírus ellen
aa) az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett,
ab) az Egészségügyi Világszervezet vészhelyzeti felhasználási engedélyt kapott oltóanyagokat tartalmazó listáján szereplő vagy
ac) a Magyarországon engedélyezett és a lakosság oltására felhasznált
oltóanyaggal legalább egy alkalommal beoltották, és az első oltástól számított egy év még nem telt el, vagy
b) a koronavírus által okozott megbetegedésen (a továbbiakban: fertőzés) átesettség miatt védett.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman