HÍREK

Már csak szombaton lehet megvenni a bérleteket a korábbi helyekre

2021-08-07

Már csak szombaton lehet megvenni a bérleteket a korábbi helyekre

Jegy- és bérletinformációk az új, 2021/22-es OTP Bank Liga idényre. Szombatig tartjuk fent a korábbi helyeket a bérleteseknek. Elővételben már a Honvéd elleni hazai nyitómeccsre is lehet belépőt venni online, kedvezménnyel.

Klubunk július 1-én megkezdte a bérletek értékesítését a 2021/22-es, labdarúgó OTP Bank Liga idényre. A kártyák az NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzéseken kívül érvényesek a férfi labdarúgó Magyar Kupa és a szezon közbeni, hazai felkészülési mérkőzésekre is, de fontos információ, hogy az Új HNS-ben megrendezésre kerülő NB III-as meccsek is megtekinthetők lesznek a bérletekkel
 
A bérletek ára ezzel együtt sem változik: megegyeznek a tavalyi árakkal. 
 
Mint arról beszámoltunk, tulajdonosi döntés értelmében az MTK Budapest vezetése idén is kárpótolja azokat a drukkereket, akik a 2020/21-es idényre szezonbérletet vásároltak, ám a pandémia miatt nem lehettek végig jelen a hazai mérkőzéseinken: a döntés értelmében azok, akiknek volt az előző szezonra szóló bérletük, beválthatják azt a 2021/2022-re idényre is, ugyanarra a helyre, ugyanazzal a kedvezménnyel - a tavalyi bérlet és személyazonosító okmány bemutatásával ideire. FONTOS! A beváltási lehetőség az első hazai bajnoki meccsig, vagyis már csak a héten - augusztus 7-ig - él.
 
Ezzel a lehetőséggel idén csak személyes vásárlás esetén lehet élni. Az előzetes bérletértékesítési alkalmak során a shop is kinyit a stadionban, szezonvégi készlet kisöpréssel, ennek részleteiről folyamatosan számolunk majd be. 

A bérleteket az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a mérkőzés napján 17:00-tól lehet majd személyesen megvásárolni a hazai jegypénztárban! A Bp. Honvéd elleni meccsjegyeket online elővételben kedvezménnyel itt lehet megvásárolni!
 
 
A bérlet, az „A1,2,3,4,6,7,8,9”, a „B2,3,4,5,6,7,8,9” és a Blue Brothers (B1,2,3,4) szektorba, 14 év alattiaknak, mozgássérülteknek és azok kísérőjének ingyenes. Ez a kedvezmény a VIP és VIP SKY szektorokra nem érvényes.
 
A diákjegy ár a 14. életévüket betöltött, diákigazolvánnyal rendelkező tanulókra vonatkozik.
 
SKY-VIP bérletek és jegyek csak korlátozott számban elérhetők.
 
A gyermek VIP- és SKY-VIP-jegyek online nem vásárolhatóak!
A bérletek - ellentétben a belépőkkel - továbbra is névre szólóak.
 
A parkolóbérletekről az alábbi telefonszámon érdeklődhetnek: +3670 902 7809 .
 
Az online és elővételes jegyvásárlás esetén továbbra is biztosítjuk ebben a szezonban a 10%-os kedvezményt a jegyárakból (kivéve a VIP-szektorokba és a Skybox-szintre szóló belépőket).
 
Íme a hivatalos jegy- és bérletárak a 2021/2022-es szezonra:




Sportrendezvényen nézőként csak koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.
 
A 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet értelmében koronavírus ellen védett személy:
(magyar) védettségi igazolvánnyal rendelkező
olyan állam által kiállított védettségi igazolással rendelkezik, amely állam által kiállított védettségi igazolást Magyarország elismeri és ennek tényét a külpolitikáért felelős miniszter a határrendészetért felelős miniszterrel egyetértésében kiadott rendeletében megállapította, ÉS koronavírus elleni védettségét az a) pont szerinti állam által a részére kiállított koronavírus elleni védettségi igazolás bemutatásával igazolja:
egyoldalú elismerések
kölcsönös elismerések
(lásd a beutazásnál)
A magyar védettségi igazolvánnyal egyenértékű az uniós digitális Covid-igazolvány (részletszabályok lásd alább).
 
(11) A védettségi igazolvány felmutatásával egyenértékű, ha a nem magyar állampolgár vagy a magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgár a Covid-19-világjárvány idején a szabad mozgás megkönnyítése érdekében az oltásra, tesztelésre és gyógyultságra vonatkozó interoperábilis igazolványok (uniós digitális Covid-igazolvány) kibocsátásának, ellenőrzésének és elfogadásának keretéről szóló, 2021. június 14-i (EU) 2021/953 európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: EUr.) szerinti uniós digitális Covid-igazolvány (a továbbiakban: digitális Covid-igazolvány) felmutatásával igazolja, hogy
a) a koronavírus ellen
aa) az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett,
ab) az Egészségügyi Világszervezet vészhelyzeti felhasználási engedélyt kapott oltóanyagokat tartalmazó listáján szereplő vagy
ac) a Magyarországon engedélyezett és a lakosság oltására felhasznált
oltóanyaggal legalább egy alkalommal beoltották, és az első oltástól számított egy év még nem telt el, vagy
b) a koronavírus által okozott megbetegedésen (a továbbiakban: fertőzés) átesettség miatt védett.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-24 11:00 Sóstói Stadion Edzőpálya

Fehérvár FC II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman