HÍREK

Szombat, 14 óra, Megyeri út: Újpest FC – MTK Budapest

2015-05-15

Szombat, 14 óra, Megyeri út: Újpest FC – MTK Budapest

Az Örökrangadó mellett az egyik legnagyobb múltú derbire kerül sor az OTP Bank Liga 28 fordulójában. Az MTK az ezüstéremért, az ellenfél az ötödik helyezésért küzd.

Igencsak néven nevezhetetlen bajnokságon van túl az Újpest. Legalábbis annak kilencven százalékán. Dúsgazdag belga tulajdonos – pénztárból kidőlő csontvázak (be nem vallott, olykor valótlan tartozások). Eladott sztárjátékosok – elkergetett sztárjátékosok (Simon - Vasziljevics). Váratlan vereségek – váratlan győzelmek (például az MTK ellen). A Hungária körúton hat évet eltöltött Forró Gyula szerint, a szezon végére összeállt a csapat, és komolyan gondolják a középmezőny elejét. Jó esetben ez a negyedik, kevésbé jóban az ötödik helyet jelentené. Ugyanakkor még a nyolcadikra is visszacsúszhatnak.

Az MTK Budapesttől a közvélemény nem várta a dobogós helyezésért vívott harc, finisig történő kitolását. Nem rossz gárda a kék-fehér, meg ott van Garami József is – gondolták. Visszatért hozzájuk egy-két rutinos játékos is, a korábbi évek szellemével ellentétben. Ám, apránként bedarálja őket a Ferencváros, a Debrecen, a Győr, a Diósgyőr, vagy éppen az Újpest. A Videoton más kaszt.

Nos, a bajnokság utolsó tizede előtt az MTK Budapest még lehet második, de harmadik helye valószínűbb, mint a negyedik...

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman