HÍREK

Szombat, 14:00 Dunaújváros-PASE – MTK Budapest

2015-04-10

Szombat, 14:00 Dunaújváros-PASE – MTK Budapest

A ligautolsó fogadja a második helyezettet a 22. fordulóban. Csalóka lehet a kép, mert múlt héten a Nyíregyházát 3-0-ra győzték le. Igaz, a két gólt szerző MTK-nevelés, Nikházi nem játszhat.

Begyűjtötte ötödik sárga lapját, így automatikusan ki kell hagynia az összecsapást. Egyébként is sokat vártak a tavaszi meccsektől Pentele Hősei. Ősszel alig tudtak hazai pályán játszani a világítás első osztályra való kiterjesztése okán. Hja, erről más csapatok hívei is tudnának szólni!

Dobos Barna tehermentesítésére reaktivizálták Artner Tamást, a korábbi szombathelyi vezetőedzőt. Azaz, mindent megtesznek a bennmaradásért, mely nem is reménytelen idea.

Az MTK-nál a változatos pályaívű Vass Ádámot választották az ugyancsak 3-0-lal letudott, Pápa elleni összecsapáson a Meccs emberévé a szurkolók.

– Nincsenek gyenge csapatok a bajnokságban. – mondta Ádám még az öröm perceiben. – Vigyázni kell a pontgyűjtő meccs kifejezéssel. Szervezett gárda a Fejér megyei, rutinos, első osztályt megjárt futballisták alkotják. Ettől függetlenül szeretnénk nyerni, csupán hangsúlyozni akartam: nincsenek klasszis különbségek a csapatok között.

A szurkolók azért bíznak benne, hogy a házi góllövőlistán változás történik. Legalább számszakilag...

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman