HÍREK

Szezonvégi beszélgetések 7. rész - Hajdú Ádám

2015-06-16

Szezonvégi beszélgetések 7. rész - Hajdú Ádám

Éppen csak véget ért a 2014/15-ös bajnoki évad, máris nyakunkon a következő szezon, tele új kihívásokkal, európai kupaszerepléssel. A rövid felkészülési időszak ideje alatt az első csapat keretének játékosait kértük meg, hogy ugyanazon kérdésekre válaszolva, értékeljék a mögöttünk hagyott idényt és fogalmazzák meg elvárásaikat az előttük álló feladatokkal kapcsolatosan. Ezúttal Hajdú Ádám, az MTK Budapest ballábas játékosa volt interjúalanyunk.

– Hogyan értékeled a mögöttetek hagyott bajnoki szezont, amit dobogós helyen zárt a csapat?

– Egyértelműen sikeresnek mondhatjuk a szezonunkat. Sokan nem gondolták, hogy komolyan számolni kell velünk a dobogó környékén, de rácáfoltunk a kétkedőkre. A legnagyobb siker pedig az, hogy az Európa-ligában is megmutathatjuk magunkat. Nem feltartott kézzel vágunk neki a sorozatnak.

– Mi a legkedvesebb, legérdekesebb Garami József edzői munkájához fűződő emléked?

– Nekem egyből az jut eszembe Józsi bácsiról, ahogy a külföldi topcsapatok és az itthoni riválisok taktikáját megfigyelte, ha kellett tökéletesen felkészült belőlük, vagy akár át is vette azokat. Bár én sokszor csak hallgattam ezeket a történeteket, de a mai napig felemlegeti videózásokon 10-20 évvel ezelőtti sikeres csapatok pontos felállását, taktikai húzásait és, hogy ezeket miként hasznosította saját csapatainál. Hihetetlenül jó elemző és taktikus a mester.

– Melyik volt számodra az MTK legemlékezetesebb mérkőzése a szezonban?

– A csapat számára felejthetetlen az őszi Fradi ellen győztesen megvívott Örökrangadó, de megemlíteném a Puskás Akadémia elleni meccset is, hiszen a kupaindulás kiharcolását követően nagyon felszabadult a társaság.

– Hol és kivel pihented ki az lezárult idény fáradalmait?

– A pihenésre kapott egy hetet a barátnőmmel és a kutyánkkal töltöttem Horvátországban. Túrázás, napozás és búvárkodás szerepelt a programban.

– Mit vársz az MTK előtt álló évadtól?

– Hasonlóan sikeres szereplést várok a bajnokságban és minél több sikeresen vett fordulót az Európa-ligában. Emellett továbbra is számítok a megszokott nagyszerű hangulatra az öltözőben, ami a sikereink egyik legfőbb titka.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman