HÍREK

Hajdú és Vogyicska értékelt

2016-02-22

Hajdú és Vogyicska értékelt

A fordulatos és nehéz mérkőzést követően a csapatkapitány és a győztes találat szerzője válaszolt a kérdésekre.

A labdarúgó NB III 19. fordulójában a III. kerületi TVE otthonában játszott Pölöskei Gábor csapata. A mérkőzés elején emebrhátrányba került a vendégcsapat, de a szünetre Szatmári góljával már döntetlen volt az állás, majd a mérkőzés végén jött a drámai fordulat, és Vogyicska Bálint 15 méteres lövése a hálót zörgette. A lefújást követően a csapatkapitány Hajdú Ádámmal beszélgettünk.

— Hogyan értékeled a mérkőzést?

— Összességében elégedett vagyok, örülök, hogy be tudtuk húzni a meccset. Nehezen indultak a dolgok a büntetővel és kiállítással, azonban fel tudtunk állni, és mindenki oda tudta magát tenni, nem volt senki aki kilógott volna a sorból.

— A kiállítás után neked kellett balhátvédet játszani, amit régen láthattunk tőled, mennyire volt szokatlan?

— Úgy éreztem belülről, hogy nem kellett átállnom, szerintem jól ment. Örülök, hogy több poszton tudok teljesíteni. Nem ez kedvenc posztom, de annak örülök, hogy senkit nem zavart meg az átállás a csapatban, és meg tudtuk nyerni a meccset.

— A második játékrészben az ellenfél fölé tudott kerekedni a csapat, mi változott az első féldiőhöz képest?

— Nagyon fontos volt, hogy lenyugodtunk, csak a játékra és nem a többi körülményre próbáltunk figyelni. Kiegyenlítettebbé tettük a játékot, de a legfontosabb mindenféleképpen a megnyugvás volt.

— Következő fordulóban a Sárvár csapata az ellenfél, mit vársz a mérkőzéstől?

— Nem játszottam ellenük az első mérkőzésen, azt tudom csak, hogy sok lesz a hiányzó, de akármilyen csapattal állunk ki, nyerni szeretnénk, és mindent megteszünk ezért.

— Ha már hiányzók, mindkét csapatban a balhátvédek hiányoznak, elképzelhető, hogy ez lesz a posztod legközelebb?

— Remélhetőleg meg tudjuk oldani a helyzetet, de ha úgy alakul a helyzet, akkor igen. A legfontosabb, hogy a mai teljesítményt hozzuk. 

— Két mérkőzés, négy pont, lehet ez a sikersorozat kezdete?

— Reméljük igen, bármi megtörténhet, ezen a meccsen megmutatta mindenki, hogy mi van benne a társaságban.

A csapatkapitány után, a győztes találat szerőzje, Vogyicska Bálint is válaszolt a kérdésekre.

— Nagyon nehéz mérkőzésen sikerült győzelmet aratni a III. kerületi TVE felett, hogyan értékeled a látottakat?

— Mindjárt a meccs elején tizenegyeshez jutott az ellenfél, mi pedig emberhátrányba kerültünk,ezért még nehezebb volt a játék, de a csapat mindent megtett azért, hogy túltegyük magunkat a kiállításon, és mindenkin látszott, hogy a másikért küzd, ennek lett az eredménye a három pont, ami szerintem reálisan mutatja a mérkőzés képét.

— A kiállítást követően nagyon hajtott a hazai csapat, a második félidőben azonban minden megváltozott. Mi történt a szünetben?

— Megpróbáltuk összeszedni magunkat, zártan védekezni. Az az utasítás, hogy belülről védekezzünk kifelé, ezt megtettük, és ebből jöttek a kreatív támadások, ennek köszönhető a győzelem.

— A győztes találat pedig a te nevedhez fűződik, milyen érzések vannak benned a mérkőzés után?

— Nagyon örülök neki, főleg mert előtte negyed órával volt nagy ziccerem, amit nem sikerült gólra váltanom. Jött azonban még egy lehetőség, amivel tudtam élni.

Kapcsolódó cikkek

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman