HÍREK

Hajdú és Vogyicska értékelt

2016-02-22

Hajdú és Vogyicska értékelt

A fordulatos és nehéz mérkőzést követően a csapatkapitány és a győztes találat szerzője válaszolt a kérdésekre.

A labdarúgó NB III 19. fordulójában a III. kerületi TVE otthonában játszott Pölöskei Gábor csapata. A mérkőzés elején emebrhátrányba került a vendégcsapat, de a szünetre Szatmári góljával már döntetlen volt az állás, majd a mérkőzés végén jött a drámai fordulat, és Vogyicska Bálint 15 méteres lövése a hálót zörgette. A lefújást követően a csapatkapitány Hajdú Ádámmal beszélgettünk.

— Hogyan értékeled a mérkőzést?

— Összességében elégedett vagyok, örülök, hogy be tudtuk húzni a meccset. Nehezen indultak a dolgok a büntetővel és kiállítással, azonban fel tudtunk állni, és mindenki oda tudta magát tenni, nem volt senki aki kilógott volna a sorból.

— A kiállítás után neked kellett balhátvédet játszani, amit régen láthattunk tőled, mennyire volt szokatlan?

— Úgy éreztem belülről, hogy nem kellett átállnom, szerintem jól ment. Örülök, hogy több poszton tudok teljesíteni. Nem ez kedvenc posztom, de annak örülök, hogy senkit nem zavart meg az átállás a csapatban, és meg tudtuk nyerni a meccset.

— A második játékrészben az ellenfél fölé tudott kerekedni a csapat, mi változott az első féldiőhöz képest?

— Nagyon fontos volt, hogy lenyugodtunk, csak a játékra és nem a többi körülményre próbáltunk figyelni. Kiegyenlítettebbé tettük a játékot, de a legfontosabb mindenféleképpen a megnyugvás volt.

— Következő fordulóban a Sárvár csapata az ellenfél, mit vársz a mérkőzéstől?

— Nem játszottam ellenük az első mérkőzésen, azt tudom csak, hogy sok lesz a hiányzó, de akármilyen csapattal állunk ki, nyerni szeretnénk, és mindent megteszünk ezért.

— Ha már hiányzók, mindkét csapatban a balhátvédek hiányoznak, elképzelhető, hogy ez lesz a posztod legközelebb?

— Remélhetőleg meg tudjuk oldani a helyzetet, de ha úgy alakul a helyzet, akkor igen. A legfontosabb, hogy a mai teljesítményt hozzuk. 

— Két mérkőzés, négy pont, lehet ez a sikersorozat kezdete?

— Reméljük igen, bármi megtörténhet, ezen a meccsen megmutatta mindenki, hogy mi van benne a társaságban.

A csapatkapitány után, a győztes találat szerőzje, Vogyicska Bálint is válaszolt a kérdésekre.

— Nagyon nehéz mérkőzésen sikerült győzelmet aratni a III. kerületi TVE felett, hogyan értékeled a látottakat?

— Mindjárt a meccs elején tizenegyeshez jutott az ellenfél, mi pedig emberhátrányba kerültünk,ezért még nehezebb volt a játék, de a csapat mindent megtett azért, hogy túltegyük magunkat a kiállításon, és mindenkin látszott, hogy a másikért küzd, ennek lett az eredménye a három pont, ami szerintem reálisan mutatja a mérkőzés képét.

— A kiállítást követően nagyon hajtott a hazai csapat, a második félidőben azonban minden megváltozott. Mi történt a szünetben?

— Megpróbáltuk összeszedni magunkat, zártan védekezni. Az az utasítás, hogy belülről védekezzünk kifelé, ezt megtettük, és ebből jöttek a kreatív támadások, ennek köszönhető a győzelem.

— A győztes találat pedig a te nevedhez fűződik, milyen érzések vannak benned a mérkőzés után?

— Nagyon örülök neki, főleg mert előtte negyed órával volt nagy ziccerem, amit nem sikerült gólra váltanom. Jött azonban még egy lehetőség, amivel tudtam élni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman