HÍREK

Győzelem az újabb felkészülési meccsen

2022-07-06

Győzelem az újabb felkészülési meccsen

Három góllal vertük a III. kerületi TVE együttesét.

Az újabb felkészülési meccsen a III. kerületi TVE együttesét fogadtuk. Ellenfelünk az előző szezonban az NB II-ben szerepelt, de a szezon végén búcsúzott az osztálytól.

Balázs - Biben, Lehoczky, Nagy Zs., Nagy B. - Kata, Horváth A., Kovács Máté - Zuigeber, Barkóczi, Kovács Mátyás összeállításban kezdtük a mérkőzést.

Az elejétől kezdve mi irányítottunk, de sokáig a legjobb lehetőségek is kimaradtak: Zuigeber, Kovács Máté és Kovács Mátyás előtt is adódott esély, de nem sikerült betalálni. A legközelebb a gólhoz az ezúttal a védelem jobb oldalán szereplő Biben volt, akinek lövése a 7. percben a kapufáról vágódott ki - az első félidőben így nem esett gól.

Fordulás után is mi irányítottunk, és a 49. percben megtört a jég: Kovács Máté lapos beadását Zuigeber értékesítette közelről (1-0).

A 60. percben Varju, Szépe, Medgyes, Bognár, Németh, Futács és Stieber is pályára lépett (míg Csenterics és Mezei már a szünetben beállt).

Növelhettük volna az előnyünket, a 64. percben Stieber 10 méteres bombája után a lécről jött ki a labda. Nem sokkal utána Bognár ment el a bal oldalon, középre passzolt, Németh pedig közelről nem hibázott (2-0).

Pár perc elteltével jött a harmadik: Bognár remek indítását Németh laza mozdulattal emelte a hálóba, szép akció volt (3-0).

A túloldalon Rajczi veszélyes lövését vetődve hárította Csenterics (nem ez volt az első mentése kapusunknak), míg a mieink részéről Biben veszélyeztetett - a bal felső sarok mellé bombázott. 

Futács szerezhette volna meg a negyedik találatot ziccerben, de újabb gól már nem esett, a sok helyzetet hozó találkozón végül három góllal nyertünk.

Folytatás csütörtökön este 19:00-kor, Telkiben - zárt kapuk mögött - az FC Maccabi Netanya ellen.

A percről percre tudósítás itt érhető el!

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman