HÍREK

Stumpf Gábor jól mutatkozott be a Kozármisleny elleni meccsen az NB I-esek között

2024-01-18

Stumpf Gábor jól mutatkozott be a Kozármisleny elleni meccsen az NB I-esek között

Korábbi akadémistánk, NB III-as csapatunk fiatal játékosa 60 percet játszott a másodosztályú rivális ellen.

Együttesünk január 17-én, a törökországi edzőtábort követően immáron itthon, hazai pályán, a Sándor Károly Labdarúgó Akadémián fogadta a Kozármisleny együttesét felkészülési mérkőzésen.

Kezdőcsapatunkban - karrierje során először - ott volt korábbi akadémistánk, az MTK Budapest II egyik legstabilabb tagja, a 17. életévét csak novemberben betöltő Stumpf Gábor is. Debütánsunk a 60. percig volt a pályán, az állás lecserélésekor 4-3 volt a végül 5-4-re záródó találkozón. A 2006-os születésű labdarúgó pozitívan értékelte bemutatkozását.

"Nagyon jó érzés volt egy meccs erejéig az NB I-es csapatnál szerepelni! Előző nap kaptam a hírt dr. Selei András klubigazgatótól és Polyák Balázs klubmenedzsertől, hogy megadják a lehetőséget a bizonyításra. A társak jól fogadtak és végig segítőkészek voltak, a vezetőedző pedig annyit kért tőlem, hogy ugyanúgy csináljak mindent, ahogy máskor is szoktam. Egyértelműen ez volt eddigi pályafutásom legnehezebb, legmagasabb szintű meccse. Remélem, a jövőben is lesz még lehetőségem felölteni az első csapat mezét!" - nyilatkozta Stumpf Gábor debütálásáról.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman