HÍREK

Sima vereséget szenvedtünk Kisvárdán

2021-11-27

Sima vereséget szenvedtünk Kisvárdán

A meccs nagy részében ismét emberhátrányban játszottunk.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Kisvárda Master Good–MTK Budapest 5-0 (2-0)

Várkerti Stadion, Kisvárda

Vezette: Erdős József (Andó-Szabó, Horváth, Berényi. Csonka, Szalai, Németh)

Gólszerző: Asani (8., 31.), Leoni (51.), Bumba (59.), Mesanovic (69.)

Sárga lap: Prenga (45.), Zlicic (83.) illetve Palincsár (20., 44.)

Piros lap: Palincsár (44.)

Kisvárda Master Good: Odyntsov – Peteleu, Prenga, Cirkovic, Leoni – Simovic (Zlicic, 70.) Melnyik – Asani (Camaj, 70.), Ötvös (Navratil, 70.), Bumba (Gosztonyi, 80.) – Mesanovic (Nagy Mihály, 80.)

Vezetőedző: Erős Gábor

MTK Budapest: Mijatovic – Balázs, Varju, Ferreira, Nagy Barnabás – Palincsár, Ramadani (Dimitrov, 66.), Mezei (Kata, 46.) – Drljo (Weir, 46.), Miovski (Kocsis, 66.), Grozav (Nagy Zsombor, 80.)

Vezetőedző: Márton Gábor

Labdarúgócsapatunk a bajnokság 14. fordulójában a harmadik helyen álló Kisvárda otthonába látogatott. Hosszabb sérülés után Perkovic és Nagy Zsombor is leülhetett a kispadra, ám Alho, Herrera és Ramos még mindig nem volt bevethető.

Az 5. percben ígéretes helyről lőhettünk szabadrúgást, Miovski erős, középre tartó labdáját kiütötte Odyntsov. Három perccel később megszerezte a vezetést a Kisvárda: Asani maradt üresen a kapunk előtt, és közelről, fejjel nem hibázott (1-0).

A gól után egyik csapat sem jeleskedett a helyzetek kialakításában, ez a 31. percben változott: Hasani kényszerítő után került ziccerbe, és kilőtte a hosszú rövid sarkot (2-0).

A 42. percben Ötvös fejesét védte Mijatovic, majd Grozav kapott remek labdát, kicselezte a kapust, de éles szögből nem tudta megszerezni szépítő gólunkat. A 44. percben tovább romlottak az esélyeink: Palincsár cselezte be magát a tizenhatoson belülre, majd esett el, a játékvezető úgy érezte, Martin színészkedett, így kiosztotta neki második sárgáját, tíz emberrel folytattuk. A felvételek alapján a kisvárdai védő lába lendült Palincsár felé, de Erdőst ez nem hatotta meg.

 Az 51. percben bal oldali támadást vezetett a Kisvárda, melynek végén Leoni lőtt a hosszúba, ezzel eldöntötte a találkozót (3-0).

Három perccel ezután Peteleu próbálkozott lövéssel, Mijatovic azonban szépen hárított. Az 59. percben Mesanovic indított, Varju elérte a labdát, de szerencsétlenül pattant róla Bumbához, aki Mijatovic fölött a kapuba emelt (4-0).

A 69. percben Mesanovic fejjel volt eredményes Leoni beadása után (5-0).

Az utolsó bő tíz percre pályára lépett Nagy Zsombor, aki hosszú sérülés után tért vissza. Újabb gól a hajrában már nem született, pont nélkül zártuk a fordulót.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman