HÍREK

Sikeres fellebbezés Palincsár eltiltása ügyében

2021-12-08

Sikeres fellebbezés Palincsár eltiltása ügyében

Sikeresen fellebbeztünk Palincsár Martin eltiltásának ügyében, középpályásunk két mérkőzésre szóló eltiltását így mérsékelték.

Fiatal játékosunkat a Kisvárda FC elleni idegenbeli találkozón második sárga lap után állították ki. A Fegyelmi Bizottság a múlt héten két meccses eltiltást szabott ki rá.

Klubunk és a játékos fellebbezett a szigorú döntés ellen - a Fellebbviteli Bizottság legfrissebb döntése alapján sikeresen. Az indoklás szerint "a Fellebbviteli Tanács az elsőfokon keletkezett iratok, a fellebbezés es az esetről készült videófelvétel alapján megállapította, hogy az I. fokú határozat a cselekmény tárgyi súlyához és az eljárás alá vont személy elkövetett magatartásához képest indokolatlanul súlyos szankciót tartalmazott. A videófelvétel alapján nem állapítható meg semmilyen olyan magatartás, amely a szankció súlyosítására vezetne. Jól látható, hogy az eljárás alá vont játékos a játékvezető mellett várja a VAR döntését, es annak megtörténte után hagyja el a játékteret."

A témával kapcsolatos friss hír még, hogy a szövetség tájékoztatása szerint az Újpest ellen kiállított Marko Perkovic 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült. 
 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-24 11:00 Sóstói Stadion Edzőpálya

Fehérvár FC II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman