HÍREK

Savaria három titkos pontja (VIDEÓ+GALÉRIA)

2014-11-09

Savaria három titkos pontja (VIDEÓ+GALÉRIA)

Savaria titkát Garami József megfejtette, a csapat pedig ez alapján kiharcolta a három pontot. Pölöskei bombája után Hrepka köszönte meg a tavaszi szombathelyi szezonját a meccs elején. Támadnia kellett a Haladásnak, de óvatosan tette. Amikor meg nem óvatoskodott jött az MTK és két újabb gól. A tizenegyedik őszi győzelem már jelent valamit.

4. perc: Jobb oldali akció után Pölöskei lőtt vagy 28 méterről a felső lécre, a jobb felső sarokról kipattanó labdát Hrepka fejelte 10 méterről a bal alsó sarokba. (0-1)

85. perc: Bese lőtt, a megpattanó labda elpörgött a hosszú sarok mellett. Kanta szöglete után Kálnoki-Kis csúszatott, Torghelle passzolta két méterről a hálóba a labdát. (90-2

88. perc: Hrepka 15 méteres lövését hárította óriási bravúrral szögletre Rózsa. Bese ívelte középre a labdát, mely elszállt a tömegben, meglepve Rózsát is a bal alsó sarokba gurult. (0-3)

Szombathelyi Haladás – MTK Budapest FC 0-3 (0-1) OTP Bank Liga

Vezette: Andó-Szabó (Berettyán, Horváth – Erdős, Solymosi)

Gólszerző: Hrepka a 4., Torghelle  a 85., és Bese a 88. percben.

Szombathely: Rózsa - Schimmer, Fehér, Dvorschák, Devecseri - Kopúnek, Iszlai - Gaál, Radó, Halmosi - Rocchi

Csere: Halmosi helyett Gyurján a 64., Devecseri helyett Zamostny a 78. percben

Sárga lap: Fehér a 31., Gaál a 40. percben

Vezetőedző: Szentes Lázár

MTK Budapest: Hegedüs - Poór, Kelemen, Kálnoki-Kis, Hidvégi - Pölöskei, Vass Á., Kanta - Vass P., Torghelle, Hrepka

Csere: Vass Patrik helyett Bese állt be a szünetben, Torghelle helyett Hajdú a 89. percben.

Sárga lap: Vass Ádám a 61., Poór a 76. percben

Szakmai Igazgató: Garami József

[image]

Halmosi Péter, a Szombathely csapatkapitánya a szünetben: – Ha a helyzeteket nézzük, három-négy góllal kellene vezetnünk. Elindultunk a lejtőn, nehéz visszafordulni. Látszik, hogy csináljuk, de ez van.

Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője a szünetben: – Radóért nyáron óriási ajánlatot kaptunk, de nem fogadtuk el. Minket nem keresett senki átigazolásával kapcsolatban.

Garami József, a mérkőzés után: –Szögletrúgás következett, szóltam, várjunk a cserével ez bejött. Ez a gól döntött is. Jól játszott a Szombathely. Az első félidő nagy iramú volt. Rendkívül jól küzdött a csapatom, gratulálok nekik.

Szentes Lázár: – Beigazolódott a régi futball bölcsesség: ha nem rúgod, kapod. Van jócskán feladat, nem adtuk föl. Támadtunk, sajnos az első lövés után gól született, a második félidőben már nem volt erőnk gólt szerezni.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman