HÍREK

Robert Jarni a PMFC MATIAS új vezetőedzője

2014-11-25

Robert Jarni a PMFC MATIAS új vezetőedzője

Világbajnoki bronzérmes szakember készíti fel a pécsi gárdát a szombati MTK Budapest elleni visszavágóra.

Az OTP Bank Liga 16. fordulójában, a kieső helyen tanyázó PMFC-MATIAS csapatát fogadja otthonában, a dobogó második fokán álló MTK Budapest. Az odavágón 4-0-s győzelemmel zsebelték be a 3 pontot a fővárosiak.

A papírforma ezúttal is MTK győzelemről árulkodik, azonban a pécsiek a minap szerződtették vezetőedzőként a korábbi horvát vb bronzérmes Robert Jarnit, aki már meg is tartotta első edzését a csapattal.

Robert Jarni legnagyobb sikere kétségkívül az 1998-as világbajnokság volt, ahol bronzérmet szerzett akkori horvát csapatával, de ugyanabban az évben a Real Madriddal is megszerezte a Világkupát.

Jarni pályafutása során megfordult Olaszországban és Spanyolországban: játszott a Bariban, a Torinoban, a Juventusban, a Real Betisben, és a Las Palmasban. Futballista karrierjét a Panathinaikoszban zárta. Hazája válogatottjában 81-szer szerepelt, ráadásul előtte hétszer a jugoszláv mezt is magára ölthette.

Robert Jarni így nyilatkozott a szerződés aláírása után:

 – A legfontosabb az, hogy a játékos pályafutásom során szerzett tapasztalataimat átadjam a csapatnak. Mentálisan és szakmailag is fel kell készíteni az együttest. Nem olyan típus vagyok, aki egy irodában szeret ücsörögni, szeretek a pályán irányítani, dolgozni. Pécsett az első néhány napban meg kell ismernem a játékosokat, ezután kezdhetünk el azon gondolkozni, hogy kiből miként lehet kihozni a maximumot. (Forrás: pmfc.hu)

Az új vezetőedzőt a PMFC-MATIAS pénteki sajtótájékoztatóján mutatják be. 

[image]

Fotó: pmfc.hu

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman