HÍREK

Retró: ezt olvasta már? Nagy Tibor: „Könnyebb sikeres csapatban jól játszani."

2014-11-11

Retró: ezt olvasta már? Nagy Tibor: „Könnyebb sikeres csapatban jól játszani."

A jobboldali védő posztján játszotta végig a tavaszt Nagy Tibor, aki szerint a bajnokság első felében többször is peches volt a csapat, de Fortuna kiegyenlítette a számlát tavasszal. A védő június 13-án nyilatkozott honlapunknak.

Kicsit feszült volt a hangulat az őszi szezon után, nagyon kellemetlen volt kieső helyen telelni – mondta honlapunknak Nagy Tibor:

– Aztán a győri kupatovábbjutás feldobta a csapatot, és jöttek a győzelmek, vitt minket a lendület, remek volt minden hétvégén győztes csapatban szerepelni. Igaz, voltak olyan meccsek, melyeken szerencsénk is volt, de úgy érzem, valamit visszaadott a sors az őszi, pechesebb meccsek után. Számomra a legemlékezetesebb meccs a Debrecen elleni győzelem volt, mert nagyon jól játszottunk és gyönyörű gólokat szereztünk. A bajnokságban sikerült a felsőházban végezni, ami kiváló eredmény az ősz után, persze közben a kupát sajnáljuk, a legrosszabb talán a döntő előtt kiesni.

Védőnk egyéni teljesítményét is értékelte, és kicsit előre is tekintett.

– Ami nekem jobban ment, az a támadások segítése, de ez a csapat jó szereplésének is köszönhető: könnyebb sikeres együttesben jól játszani. Tudtam három gólpasszt adni, ami boldoggá tett, szeretném a következő szezonban még többször eredményesen kiszolgálni a társakat. Jó lenne jövőre még előrébb végezni, meglepetést okozni, ami pedig engem illet, szeretnék minden téren fejlődni, főként fizikailag es technikailag.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman