HÍREK

Poór Patrik már otthon lábadozik

2015-05-23

Poór Patrik már otthon lábadozik

Az MTK Budapest védője, februári keresztszalag-szakadása, valamint az Újpest ellen elszenvedett újabb sérülése nyomán, elkerülhetetlen műtéten esett át. Poór Patrik immár otthon gyógyul, és optimistán tekint a jövőbe. A nyári, nemzetközi küzdelmekből ő sem szeretne kimaradni.

– Jól érzed magad, megkönnyebbültél?

– Köszönöm szépen, jól vagyok. Leginkább éhséget érzek, legszívesebben egész nap csak ennék. A beavatkozás sikeres volt, a felesleges porcdarabokat eltávolították a térdemből. 

– Hogyan tovább, mit kell tenned a mihamarabbi gyógyulás érdekében?

– Csütörtökön engedtek haza a kórházbol. Egyelőre itthon pihenek: sokat fekszem, hűtöm a lábamat, kisebb mozdulatokat már végzek. Csak jövő héten megyek az edzőközpontba, ahol elkezdem a gyógytornát és a rehabilitációt. 

– Jöjjön hát a nagy kérdés: mikorra várhatunk vissza?

Az orvosok szerint rengeteg tényező befolyásolja a teljes gyógyulást. A műtét elkerülhetetlen volt, nem várhattam tovább. A februári keresztszalag-szakadás tetejébe a lila-fehérek elleni találkozón elmozdult egy porc a térdemben, a felvételek a leválást is kimutatták, így nem akartam halogatni az operációt. Optimista vagyok, a közelgő nemzetközi meccseken már szeretnék bevethető állapotban lenni, segíteni a csapatot.  

– Kimész szurkolni a Haladás elleni?

– Bár nagyon szeretnék, sajnos az állapotom nem biztos, hogy engedi ezt. A legnagyobb valószínűség szerint a televízión keresztül drukkolok a fiúknak, nagyon bízom a győzelemben!

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman