HÍREK

Poór Patrik a forduló válogatottjában

2015-11-03

Poór Patrik a forduló válogatottjában

A csakfoci.hu internetes szakportál ezúttal is megválasztotta az OTP Bank Liga fordulójának legjobbjait. A 14. forduló válogatottjába az MTK Budapest labdarúgója, Poór Patrik is bekerült.

A 14. forduló válogatottja:

Radosevics (DVSC) – Nego (Videoton), Lovrics (Honvéd), Poór (MTK Budapest), Ramirez (FTC) – Bertus (Paks), Papp (Paks), Nagy Á. (FTC), Balogh (Újpest) – Varga (FTC), Sesták (FTC)

Bozidar Radosevics (Debrecen)
Kevés védeni valója akadt, két bravúrt azért be kellett mutatnia, a legnagyobbat Holender szabadrúgásánál.

Loic Nego (Videoton)
Határozottan futballozott, a párharcainak csaknem 80 százalékát megnyerte, alig volt eladott labdája és ő szerezte a Vidi győztes gólját.

Ivan Lovrics (Honvéd)
Biztos oszlopa volt a kispesti csapatnak Debrecenben. Nagy érdemei vannak abban, hogy a Honvéd egy pontot szerzett a Loki otthonában.

Poór Patrik (MTK Budapest)
Hetek óta jó formában játszik, nem rajta múlt, hogy csapata pont nélkül maradt. Szinte nem veszített párharcot, a légtér ura volt.

Cristian Ramírez (Ferencváros)
Ősszel szinte kihagyhatatlan a csapatunkból. Ezúttal két gólpasszt adott és ő lőtte a Fradi ötödik gólját.

Bertus Lajos (Paks)
Folyamatosan a paksiak húzóembere. Ezúttal is aktív volt, kiosztott két gólpasszt és a harmadik találat előtt is ő ívelt a kapu elé.

Papp Kristóf (Paks)
Az első NB I-es meccsén egy gólt szerzett, a másodikon kettőt…Nagyon aktív volt a középpályán, csaknem 90 százalékos pontossággal passzolt, ami kimagasló mutató.

Nagy Ádám (Ferencváros)
Ahogy azt már tőle megszokhattuk, rengeteget dolgozott a középpályán. 95 százalékos pontossággal játszotta meg a labdákat, ami rekord ebben a fordulóban a kezdő mezőnyjátékosok között.

Balogh Balázs (Újpest)
A jobbszélen kezdett, majd átment a másik oldalra, ahol sokkal hatékonyabbnak bizonyult. Csapata legjobbja volt a békéscsabai meccsen. Adott két gólpasszt és lőtt egy gólt.

Varga Roland (Ferencváros)
Régen játszott már ilyen jól, mint most. Nagy kedvvel futballozott, két gólt szerzett.

Stanislav Sesták (Ferencváros)
Már a második percben betalált, amivel eldőlt, hogy könnyű meccs vár a Fradira. A második játékrészben kiosztott egy szép gólpasszt Vargának.

(Forrás: csakfoci.hu)

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman