HÍREK

Pontszerzés Pakson! Paksi FC - MTK Budapest 0-0.

2015-09-20

Pontszerzés Pakson! Paksi FC - MTK Budapest 0-0.

Végig fölényben játszott az MTK Budapest a mérkőzésen, csak a gól hiányzott a játékból, így egy ponttal távoztak Paksról.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

Paksi FC - MTK Budapest 0-0 
OTP Bank Liga, 9. forduló

Paks, Fehérvári úti stadion

Vezette: Erdős József. asszisztensek: Tóth II Vencel és Szalai Dániel ill. Andó-Szabó Sándor és Oláh Gábor. Tartalék játékvezető: Bozó Zoltán.

Paksi FC: Molnár – Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Vági – Papp – Hahn, Szakály D., Bertus, Bartha – Balázs. Kispad: Székely – Kecskés, Kesztyűs, Ródenbücher, Kővári, Asztalos, Koltai.

Vezetőedző: Csertői Aurél.

Csere: Szakály helyett Kecskés (46.), Hahn helyett Koltai (46.), Papp helyett Kesztyűs (85.)

MTK Budapest: Hegedüs – Bese, Grgics, Poór, Vadnai – Vass, Thiam – Varga, Kanta, Hrepka – Ramos. Kispad: Groppioni – Strestik, Hajdú, Hujber, Vukmir, Schrammel, Szatmári.

Vezetőedző: László Csaba.

Csere: Hrepka helyett Strestik (68.), Varga helyett Hujber (82.)

A hazaiaknál Szabó eltiltás miatt nem léphetett pályára, míg az MTK Budapest szakmai stábja nem számíthatott Torghelle Sándor játékára, mivel az elmúlt fordulóban megkapta ötödik sárga lapját, ahogy Gera Dániel sem játszhatott, ő piros lapot kapott Debrecenben, továbbá Dragan Vukmir kimaradt a kezdőcsapatból.

A mérkőzés végén a két szakvezető értékelt:

Csertői Aurél, vezetőedző (Paksi FC): A látottak alapján örülök az egy pontnak. Az első félidőben jobb volt az MTK Budapest, mi pontatlanok voltunk. A második játékrészben feljavultunk ugyan, de ez is kevés volt. Ennek okát nem tudom, de szünetben mondtam a srácoknak, hogy ne nyíljunk ki, mert lekontráznak minket, ezért inkább visszaálltunk és mi kontráztunk. 

László Csaba, vezetőedző (MTK Budapest): Debrecenben örültünk volna az egy pontnak, itt nem vagyunk elégedettek vele. Vesztettünk kettőt. Nehéz a Paks ellen játszani, mert nagyon masszívak. Az első félidőben kellett volna eldönteni a mérkőzést, mert a második 45 percben feljavultak, több kontrájuk volt, ezért nem hoztunk be még egy offenzív játékost, mivel féltünk, ha kinyílunk, gólt kapunk. Megbecsüljük ezt a pontot idegenben, de nem jó a szám íze, mert egymás után sokszor megyünk idegenbe. Ehhez hasonló futballt kell játszanunk a következő idegenbeli mérkőzéseinken is. Vukmir és Torghelle kimaradt, de Ramos és Poór jól helyettesítették őket. A csapategységgel elégedett vagyok, és örülök, hogy van már alternatíva az összeállításban. Jó hír az is, hogy Hujber bemutatkozhatott a csapatban. Csak a gól hiányzott a játékunkból, a többivel elégedett vagyok. Ha egyszer-egyszer kijött a Paks, akkor a megszerzett labdákat nem oldalra, vagy hátra játszottuk meg, hanem előre, ennek örülök. A végén már nem akartunk kockáztatni, nehogy az egy pont se legyen meg. Ennyi lehetőségből gólt kellett volna rúgnunk, de sajnos nem sikerült.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-30 17:00 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

KECSKEMÉTI TE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman