HÍREK

Pontokért megy Szombathelyre a csapat

2015-07-30

Pontokért megy Szombathelyre a csapat

László Csaba megtartotta sajtótájékoztatóját a Haladás elleni mérkőzés előtt. Szót ejtett a Honvéddal lezajlott csatáról, illetve a sérültekről is.

László Csaba fájdalmasnak nevezte a Budapest Honvéd elleni mérkőzés eredményét, mind a játékosok és a stáb, mind a szurkolók szemszögéből. Elmondta, hogy megvolt az esély a győzelemre, de ez a játékosok lábában maradt, és legalább egy ponttal kellett volna távoznia a csapatnak.

A Haladás ellen nem változik semmi a felkészülésben, ugyanúgy zajlik minden. Cél, hogy ne kapjanak gólt idegenben, és ponttal, vagy inkább pontokkal szeretne hazatérni az MTK Budapest Szombathelyről. A sikerhez pedig mindenkitől maximális figyelmet vár.

A tréner a sérültekről is beszélt. Elmondta, hogy Vass Ádám már edz, de játéka nem biztos a hétvégi mérkőzésen. Baki Ákos még rehabilitációját végzi, a vezetőedző szerint legalább egyhetes kihagyás vár rá. Mondandóját azzal zárta, hogy örül a játékosok visszatérésének, illetve annak, hogy újabb sérülések elkerülték a csapatot. 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-21 17:00 Rákóczi Stadion

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman