HÍREK

Péntektől vasárnapig ismét MTK TV

2020-03-19

Péntektől vasárnapig ismét MTK  TV

2020-ban harmadszor jelentkezik klubunk hivatalos televíziója, az MTK TV az M4 Sporton.

A klub életébe bepillantó félórás műsor teljes egészét a labdarúgás teszi ki. Az idei harmadik adásban a hosszú sérülésből visszatérő Bognár István és Gera Dániel mesélt a nehéz időszakról, valamint a célokról: szélsőnk eltökélt szándéka, hogy válogatott legyen.

A visszatérésért nap mint nap keményen dolgozó Zuigeber Ákos beszélt a rehabilitációjáról, melynek részleteiről klubunk gyógytornásza, Sipos Péter nyilatkozott bővebben.

Csapatunk vezetőedzője, Michael Boris - aki profi pályafutása alatt kapus volt - ismét kapuskesztyűt húzott, és Elbert András, a hálóőrök trénere tartott neki egy foglalkozást is.

Felelevenítjük a Dorogi FC elleni Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágónkat és a Vasas FC eleni fővárosi bajnoki rangadónkat. A kupameccs előtti eligazitásba is bepillanthatunk, valamint a főszereplők is elmondták véleményüket a sikerrel megvívott párharcról, mely azt jelentette, csapatunk hat év után ismét a legjobb négy közé jutott az MK-ban.

Az MTK TV stábja edzésen látogatta meg U14-es együttesünket, melyen Horváth Ádám vezetőedző beszélt a csapatnál folyó szakmai munkáról.

Közelebbről is megismerhetjük a pár hete súlyos betegségen átesett Herczeg Botondot, aki ezt legyőzve ismét a társakkal gyakorolhat azért, hogy élete álma teljesüljön: profi futballista legyen.

Az MTK TV márciusi adása pénteken 17:20-tól lesz látható az M4 Sporton, az ismétlésre szombaton 6:40-től, vasárnap pedig 7:50-től kerül sor.

 

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-05-11 15:30 ÚJ HIDEGKUTI NÁNDOR STADION

MTK BUDAPEST

VS

PUSKÁS AKADÉMIA FC

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman