HÍREK

Pénteken és szombaton ismét MTK TV

2020-02-21

Pénteken és szombaton ismét MTK TV

2020-ban másodszor jelentkezik klubunk hivatalos televíziója, az MTK TV az M4 Sporton.

A klub életébe bepillantó félórás műsor teljes egészét a labdarúgás teszi ki. Az idei második adásban mélyebben megismerhetjük két téli érkezőnket, Prosser Dánielt és Bíró Bencét, valamint a profi szerződést aláíró, és a törökországi edzőtáborba elutazó Lehoczky Rolandot is. A játékosokról Michael Boris is elmondta véleményét.

Bepillanthatunk az öltözőbe is, kiderül, milyen motivációs beszédeket tart vezetőedzőnk, valamint pontosan hogyan készülnek a játékosok egy hazai mérkőzésre a stadionba való megérkezést követően.

Felelevenítjük az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lejátszott idei találkozóinkat, melyekről a főszereplők is nyilatkoznak.

Megtudhatjuk, melyek egy csapatmenedzser feladatai a hazai összecsapás napján. Bemutatjuk Talent-programunkat is, melyről a program vezetője, Teodoru Vaszilisz mesélt bővebben az MTK TV stábjának, aki így arról is szót ejtett, melyek voltak azok a jelenetek, ahol visszaköszöntek a program során tanultak.

A műsor nem múlhat el a "Gyors kérdés, gyors válasz" kvíz nékül sem, melyben ezúttal Baki Ákos és Deutsch Bence volt a két főszereplő.

Az MTK TV februári adása pénteken 17:45-től lesz látható az M4 Sporton, az ismétlésre pedig szombaton 7:35-kor kerül sor.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-03-24 11:00 Sóstói Stadion Edzőpálya

Fehérvár FC II

VS

MTK BUDAPEST II

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman