HÍREK

Nem sikerült a pontszerzés Debrecenben

2022-02-27

Nem sikerült a pontszerzés Debrecenben

A DVSC volt a határozottabb a kapu előtt, így övék lett a három pont.

A mérkőzés élő, szöveges közvetítése.

DVSC–MTK Budapest 1-0 (1-0)

Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2853 néző

Vezette: Berke Balázs (Andó-Szabó, Bornemissza, Márkus, Erdős, Buzás, Rúsz)

Gólszerző: Pávkovics (26.)

Sárga lap: Baráth (40.), Dzsudzsák (43.), Gróf (79.), Bódi (88.), Baranyai (90.) illetve Rajkovic (6.), Herrera (78.), Kovácsréti (89.), Miovski (90.)

DVSC: Gróf – Poór (Baranyai, 85.), Pávkovics, Deslandes, Ferenczi – Szécsi (Sós, 67.), David Babunski (Ugrai, 85.), Dorian Babunski (Rácz, 90+3), Dzsudzsák (Bényei, 67.), Baráth – Bódi

Vezetőedző: Joan Carillo

MTK Budapest: Mijatovic – Kadlec, Szépe, Rajkovic, Sluka – Stieber (Kovácsréti, 78.), Kata, Ramadani – Palincsár (Spirovski, 46.), Futács (Herrera, 78.), Miknyóczki (Miovski, 46.)

Vezetőedző: Márton Gábor

Az OTP Bank Liga 22. fordulójában együttesünk a kilencedik helyen álló DVSC otthonába látogatott. Igyekeztünk aktívan kezdeni a mérkőzést, többször mélységi kiugratásokkal próbálkoztunk, ám a hazaiak lestaktikája jól működött, többször is a partjelző zászlaja állította meg támadásainkat.

Az első helyzetecske a Debrecen előtt adódott a 18. percben, de David Babunski távoli lövése elment a kapunk fölött. Nem sokkal később Sluka tört be a tizenhatoson belülre, az utolsó pillanatban, még a lövés előtt állította meg Poór. A 22. percben Stieber remek beadása után Rajkovic fejesénél nagyot védett Gróf, majd a 24. percben Ramadani 18 méterről eleresztett bombáját védte bravúrral a hazai hálóőr.

Ezekben a percekben úgy tűnt, a mieink járnak közelebb a gólhoz, mégis a Loki talált be: Dzsudzsák beadását Deslandes fejelte középre, Pávkovics pedig a sarokba fejelt (1-0).

Újabb nagy lehetőséget nem láttunk a szünetig, hátrányból várhattuk a folytatást. A félidőben Miovski és Spirovski is pályára lépett, utóbbi már a 49. percben egyenlíthetett volna, de tíz méterről fölé lőtt. Két perccel később Kadlec beadását Sluka fejelte Spirovski elé, aki ezúttal sem találta el jól a labdát 12 méterről.

Az 53. percben vendég szabadrúgás után alakult ki némi kavarodás a debreceni kapu előtt, végül Ramadani bombázott kapura 16-ról, Gróf megint védett. Az 55. percben a DVSC is próbálkozott Dzsudzsák révén, jobblábas lövése nem okozott gondot Mijatovicnak.

Az 58. percben David Babunski beadásáról épphogy lemaradt mindenki, így a labda elsuhant a kapufánk mellett. A 66. percben Poór lapos beadására Szécsi érkezett, Mijatovic óriási bravúrral hárított. Ezután két perccel Miovski és Futács játszott össze szépen, utóbbi nem tudta már kapura kotorni a labdát, ami így Ferencziről pottyant Gróf ölébe.

A 82. percben Herrera szöglete suhant át a hosszúra, Kovácsréti lőtt kapásból mellé 16 méterről. Újabb igazi lehetőséget már nem tudtunk kialakítani a hajrában, így nem szereztünk pontot.

Kapcsolódó cikkek

következő Mérkőzés

2024-04-28 11:00 Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

MTK BUDAPEST II

VS

Érdi VSE

Ne maradjon le egy eseményről sem! Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Szponzorok

Prohuman